18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ανέβηκε στο Netflix η τελευταία σεζόν του Peaky Blinders

    Η σειρά του BBC Peaky Blinders αποτελεί ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Netflix, αφού η οικογένεια Shelby έχει τον τρόπο της να ξεσηκώνει το κοινό. Μετά από αρκετή αναμονή, ο 6ος και τελευταίος κύκλος της σειράς «ανέβηκε» στην πλατφόρμα και είναι έτοιμος να ανοίξει το τελευταίο -τουλάχιστον τηλεοπτικό- κεφάλαιο.

    6 επεισόδια περιμένουν τους fans, στα οποία ο Tomas θα αναλάβει δράση λίγο πριν ο ίδιος παραιτηθεί από τις δραστηριότητες που του κατέστρεψαν τη ζωή. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί ξανά μπροστά του, τη στιγμή που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το φασιστικό κλοιό που «στενεύει» γύρω του.
    Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το Peaky Blinders θα μεταφερθεί προσεχώς και στον κινηματογράφο, όπου εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους τίτλους τέλους αυτής της ιστορίας.

    Στη σειρά του Στίβεν Νάιτ πρωταγωνιστούν οι Κίλιαν Μέρφι, Σαμ Νιλ, Χέλεν Μακρόρι κ.α. Ο χαρακτήρας που θα λείψει, βέβαια, είναι αυτός της Aunt Polly, αφού η Έλεν ΜακΡόρι έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Last of Us remake Part I: Έρχεται στο PS5 στις 2 Σεπτεμβρίου (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles