14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Last of Us remake Part I: Έρχεται στο PS5 στις 2 Σεπτεμβρίου (trailer)

    Πρόσφατες φήμες ήθελαν το remake του The Last of Us (part 1) για το PS5 να κυκλοφορεί στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ μια έκδοση για PC να βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2022, καθώς η ομάδα της Naughty Dog ανακοίνωσε και επίσημα τα νέα και μάλιστα με ένα official trailer. Επίσης, λίγες ακόμα λεπτομέρειες έγιναν γνωστές για τη σειρά που ετοιμάζεται από το HBO και για τις 3 εκδοχές του The Last of Us Part I, που θα είναι διαθέσιμες από το φθινόπωρο.

    Λαμβάνοντας υπόψη τη δημοτικότητα του συγκεκριμένου τίτλου, είναι περίεργο που αυτές οι ανακοινώσεις δεν είχαν έρθει νωρίτερα. Σε σχετική ανάρτηση, αναφέρεται ότι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν από το remake μοντέρνο gameplay, βελτιωμένο χειρισμό και μάχες, εμπλουτισμένη εξερεύνηση και πρόσβαση σε νέες δυνατότητες που θα επιτρέψουν σε περισσότερους gamers να απολαύσουν το The Last Of Us.

    Πρόκειται ουσιαστικά για μια αναμορφωμένη εμπειρία παιχνιδιού, που θα διηγηθεί τη γνώριμη ιστορία που τόσο έχει αγαπήσει το κοινό. Παρά το γεγονός ότι δόθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση του PS5, δεν έγινε γνωστό πότε θα δούμε την έκδοση για PC.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Από τις 30 Ιουνίου το Xbox cloud gaming στις smart TVs της Samsung (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles