21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ανέβηκε στο Netflix το Vikings: Valhalla

    Το περιμέναμε αρκετό καιρό. Τα trailer που έδωσε το Netflix στη δημοσιότητα λειτούργησαν καταλυτικά ώστε να αυξηθεί η ανυπομονησία, αφού αποκάλυψαν ότι το Vikings: Valhalla αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη σειρά γεμάτη δράση και…αίμα. Επιτέλους, από σήμερα το νέο κεφάλαιο των Vikings είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές της υπηρεσίας. Σαββατοκύριακο έχουμε μπροστά μας, οπότε τι καλύτερο από λίγη ξεκούραση στον καναπέ βλέποντας τον 1ο κύκλο.

    Η δράση του Vikings: Valhalla τοποθετείται στις αρχές του 11ου αιώνα και εξιστορεί τις περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών. Θα παρακολουθήσουμε το θρυλικό εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), τη δυναμική και πεισματάρα αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον) και την ιστορία του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ).

    Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Με αστυνομική περιπέτεια επιστρέφει ο Liam Neeson (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles