21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    H Rovio ανακοινώνει το Angry Birds 2!

    Η σειρά Angry Birds είναι από τις πιο πετυχημένες όλων των εποχών, έχοντας την αποδοχή εκατομμυρίων gamers σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελώντας το game που έχει κατέβει περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια φορές. Βέβαια, η τρέλα με τα Angry Birds η αλήθεια είναι ότι έχει καταλαγιάσει και το γνωστό franchise δε περνάει και τις καλύτερες στιγμές του το τελευταίο χρονικό διάστημα, για αυτό και η Rovio αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση ανακοινώνοντας το Angry Birds 2!

    Angry Birds 2

    Όπως ανακοίνωσε η Rovio το δεύτερο Angry Birds θα αποκαλυφθεί στις 28 Ιουλίου σε ένα ειδικό event στο San Francisco, αν και μέχρι στιγμής η εταιρεία ανάπτυξης του δεν έχει ανακοινώσει τίποτα αναφορικά με το στυλ παιχνιδιού. Ωστόσο, εικάζουμε ότι το πιθανότερο είναι να ακολουθηθεί η ίδια πετυχημένη συνταγή. Το Angry Birds 2 έρχεται μετά από 14 Angry Birds games, όπου το κάθε ένα εξ’ αυτών διέθετε το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, για αυτό και το sequel δεν μπορεί παρά να μας εξάπτει την περιέργεια. Χωρίς αμφιβολία, το Angry Birds πρόκειται ίσως για τον πιο πετυχημένο τίτλο στην ιστορία του mobile gaming, οπότε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι  το sequel του θα έχει την ίδια επιτυχία. H 28η Ιουλίου δεν αργεί οπότε τότε αναμένεται να μας λυθούν όλες οι απορίες μας…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles