20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Angry Birds Epic. Τα οργισμένα πουλιά επιστρέφουν!

    Το Angry Birds Epic, είναι η πιο πρόσφατη περιπέτεια του αγαπημένου franchise, το οποίο έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ, καθώς το έχουν κατεβάσει εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο.  Παρόλα αυτά, η νεώτερη προσθήκη στο σύμπαν του Angry Birds, δεν θυμίζει σε τίποτα το χαρακτηριστικό puzzle-oriented gameplay που έκανε γνωστό το Angry Birds σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, καθώς το Angry Birds Epic πρόκειται για ένα καθαρόαιμο turn-based RPG!

    angry-birds-epic_logo

    Παρά την αλλαγή στο gameplay βέβαια, o κεντρικός πυρήνας του story είναι ίδιος και απαράλλαχτος, καθώς για μία ακόμη φορά τα ενοχλητικά γουρούνια κλέβουν τα αυγά των Angry Birds, προκαλώντας για μία ακόμη φορά την… οργισμένη τους αντίδραση! Αυτή τη φορά τα Angry Birds διαλέγουν ένα group ηρώων οι οποίοι αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο να φέρουν πίσω τα κλεμμένα αυγά… ωστόσο ο Prince Porky και ο Cactus Knight από την μεριά των Bad Piggies θα κάνουν τα πάντα για να τα αποτρέψουν. Ακολουθώντας την παραδοσιακή δομή των role-playing games, κάθε ήρωας έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες, ενώ όσο θα σημειώνει πρόοδο στο παιχνίδι θα ανεβαίνει levels και θα αποκτάει πρόσβαση σε νέες δυνάμεις. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του παιχνιδιού, το Angry Birds Epic θα βασίζεται περισσότερο στη στρατηγική και στον προσεκτικό σχεδιασμό, παρά στις κατά μέτωπο επιθέσεις. Εάν οι ήρωες που ελέγχουν οι gamers δεν επιτεθούν σύμφωνα με σχέδιο και προγραμματισμό, τότε η ήττα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

    Angry_Birds_Epic2

    Εκ πρώτης όψεως το Angry Birds Epic, διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν το σύμπαν του Angry Birds τόσο ξεχωριστό και αγαπητό, για αυτό και είμαστε σίγουροι ότι σήμερα εκατομμύρια φίλοι του mobile gaming θα μπουν να το κατεβάσουν! Δείτε και το gameplay trailer που ακολουθεί για να σχηματίστε μία καλύτερη εικόνα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles