18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πάνω από 100 εκατ. downloads το Angry Birds Go και η Rovio γιορτάζει!

    To free-to-play racing Angry Birds Go πρόσφατα ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια downloads και η Rovio για να το γιορτάσει κατάλληλα ετοίμασε μία πολύ σημαντική έκπληξη για τους φανατικούς φίλους του γνωστού kart game, προσθέτοντας τη δυνατότητα για team multiplayer μέσω του τελευταίου δωρεάν update του παιχνιδιού.

    Angry Birds GO

    Το Angry Birds Go, θεωρείται ένα ακόμη πετυχημένο game με τα γνωστά θυμωμένα πουλιά, καθώς η ευκολία χρήσης του (με τον user να επιλέγει εκείνος τον τρόπο που θα παίξει μέσω της δυνατότητας για tilt κινήσεων της φορητής συσκευής ή tap στην οθόνη), των εντυπωσιακών πολύχρωμων γραφικών, αλλά και με το πλήθος των διαφορετικών racing modes που κρατούν διαρκώς αμείωτο το ενδιαφέρον των gamers. Με το αναβαθμισμένο team multiplayer mode που θα υπάρχει στο Angry Birds Go, οι gamers θα μπορούν να τρέχουν σε αγώνες με τη συμμετοχή έως και τριών παικτών, ενώ επιπλέον οι gamers θα μπορούν να τρέχουν με τα kart τους και σε νυχτερινές κούρσες. Το καλύτερο βέβαια όλων είναι ότι το νέο multiplayer mode θα είναι απολύτως δωρεάν! To Angry Birds Gο μπορείτε να τα κατεβάσετε από όλα τα stores (Google Play, App Store και Windows Phone) και είναι βέβαιο ότι πρόκειται για ένα racing game, το οποίο αξίζει και με το παραπάνω!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles