19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο trailer του Angry Birds Movie θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια!

    Μία animated κινηματογραφική ταινία βασισμένη στον κόσμο των Angry Birds είναι βέβαιο ότι θα χαρίσει μπόλικες στιγμές γέλιου στους fans του γνωστού και πετυχημένου franchise (υπογράφοντας τo πιθανότερο συμβόλαιο με την επιτυχία). Πέρσι πήραμε μία πρώτη γεύση με το πρώτο teaser trailer των Angry Birds και τώρα μπορούμε να εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο στον «επικά» αστείο κόσμο τους, παρακολουθώντας το πρώτο μεγάλο trailer της ομώνυμης ταινίας.

    Red (Jason Sudeikis) enjoys lunch alone in the park in Columbia Pictures and Rovio Animation's ANGRY BIRDS.
    Η ταινία ταξιδεύει τους θεατές σε ένα παραδεισένιο νησί, στο οποίο κατοικούν πολλά διαφορετικά είδη πουλιών. Εκεί ο πρωταγωνιστής Red, προσπαθεί (μάταια) να γίνει αποδεκτός από την κοινότητα των υπόλοιπων πουλιών και να ελέγξει το πρόβλημα οξυθυμίας που τον διακρίνει. Ανήκοντας πάντοτε στους «outsiders» η ζωή του Red, αλλά και των κολλητών φίλων του (Chuck και Bomb) θα αλλάξει από τη στιγμή που θα εισβάλλουν στο παραδεισένιο νησί των Angry Birds τα επικίνδυνα πράσινα γουρούνια, τα οποία θέλουν να σκλαβώσουν όλα τα πουλιά που κατοικούν εκεί. Η ταινία Angry Birds που θα κυκλοφορήσει το Μάιο, διακρίνεται από το έξυπνο χιούμορ της, αλλά και την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στον τομέα animation. Δεν έχουμε να πούμε περισσότερα, απλώς δείτε το trailer και γελάστε με την ψυχή σας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles