20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Angry Birds: Transformers. Τα θυμωμένα πουλιά κάνουν δυναμικό comeback!

    Και πάνω εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα από τον κόσμο των Angry Birds, η Rovio μας ξάφνιασε για μία ακόμη φορά, ανακοινώνοντας το Angry Birds: Transformers! Με την ταινία Transformers: Age of Extinction να βρίσκεται μία ανάσα από την επίσημη κυκλοφορία της (στις 26/6), η Hasbro και η Rovio πραγματοποιούν ίσως μία από τις πιο αλλόκοτες μείξεις στην ιστορία του gaming, συνδυάζοντας το σύμπαν των Transformers με αυτό των Angry Birds!

    Angry Birds: Transformers

    Αυτή σίγουρα είναι η μεγαλύτερη συνεργασία της Rovio μετά τo εξαιρετικά πετυχημένο Angry Birds: Star Wars, το οποίο αποθεώθηκε από τους gamers και τους κριτικούς. Στο Angry Birds: Transformers, οι Autobirds αντιμετωπίζουν τους Deceptihogs, σε μία μάχη μέχρι τελικής πτώσεως! Η Rovio μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει τίποτα αναφορικά με τη φύση του παιχνιδιού, παρά μόνο ότι θα κυκλοφορήσει περίπου την ίδια χρονική περίοδο με την ταινία Transformers. Αναμφίβολα, ύστερα από την πρόσφατη κυκλοφορία του Angry Birds Epic, παρουσιάζει πολύ  μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει η Rovio και εάν κατά πόσο δείχνει διατεθειμένη να σπάσει το παραδοσιακό puzzle-oriented gameplay του Angry Birds. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας ανάμεσα στην Rovio και στην Hasbro, θα κυκλοφορήσει μία σειρά παιχνιδιών, τα οποία θα ανήκουν στην οικογένεια των “Telepods“, που ουσιαστικά πρόκειται για φιγούρες οι οποίες μπορούν να περαστούν στο κόσμο του Angry Birds: Transformers, ακολουθώντας την toys-to-life φιλοσοφία (όπως ακριβώς συνέβη και με το Angry Birds: Star Wars 2).

    Angry Birds: Transformers

    To Angry Birds: Transformers σε πρώτη φάση αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο σε mobile εκδόσεις και από ότι φαίνεται μάλλον θα αργήσουμε πολύ να το δούμε σε κονσόλες και PC. Μπορεί να έχουμε παίξει  άπειρα παιχνίδια Angry Birds, όμως πάντοτε ένας ακόμη τίτλος που προστίθεται στη μεγάλη οικογένεια των παιχνιδιών της Rovio, δεν μπορεί παρά να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles