16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Anker Power Wave Mag-Go 2-in-1: Όταν η Ασύρματη Φόρτιση γίνεται τέχνη!

    Είναι γνωστό ότι η ANKER θεωρείται κορυφαία μάρκα φορτιστών και power bank στον κόσμο. Την ίδια ώρα, αποτελεί μία από τις κατασκευάστριες εταιρείες περιφερειακών προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, όπου πάγια τακτική της ήταν και είναι, να εστιάζει στον ίδιο τον καταναλωτή και στις σύγχρονες τεχνολογικές του ανάγκες. Ανάμεσα στις πολλές καινοτόμες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει και προσφέρει η ANKER είναι:

    • Τεχνολογία Power Delivery: προσφέρει 20 φορές μεγαλύτερή ισχύ από έναν τυπικό φορτιστή είτε πρόκειται για φόρτιση τηλέφωνων, tablet ή φορητών υπολογιστών.
    • Fast Charging iQ: αποκλειστική τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που ανέπτυξε η ANKER, η οποία αναγνωρίζει άμεσα οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή και προσαρμόζει ανάλογα την τάση φόρτισης έτσι ώστε να επιτευχθεί ο βέλτιστος χρόνος φόρτισης (υποστηρίζει προϊόντα Apple, Samsung, Kindle και πολλές άλλες συσκευές.
    • TwoWay Charge: τεχνολογία που παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης δυο συσκευών ταυτόχρονα, η οποία προσαρμόζεται ανάλογα στα δεδομένα των κινητών τηλεφώνων νέας γενεάς π.χ Wireless charging κ.α.

    Πρωτοπόρος και στο οικοσύστημα μαγνητικής ασύρματης φόρτισης, η Anker παρουσίασε πρόσφατα το νέο concept που φέρει την ονομασία MagSafe τεχνολογία για την Apple.

    Το νέο αυτό αριστούργημα της Anker που έρχεται σε χρώμα λευκό και την κωδική ονομασία Anker 633 MagGo 2-in-1, σας επιτρέπει να φορτίσετε το iPhone 13 ή 12 ταυτόχρονα με τα ασύρματα ακουστικά σας σε έναν πρακτικό φορτιστή.

    Ο σχεδιασμός του Anker 633 MagGo 2-in-1 μοιάζει να είναι η «αποθέωση» της εργονομίας, της άνεσης και της απόδοσης, καθώς διαθέτει καινοτόμα χαρακτηριστικά που δεν τα συναντά κανείς σε άλλες ανάλογες συσκευές, όπως:

    Τέλεια γωνία θέασης: το smartphone σας μπορεί εύκολα να ευθυγραμμιστεί κατακόρυφα ή οριζόντια με γωνία θέασης έως 40° επιτρέποντας σας να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε με άνεση τη συσκευή σας, ενώ  αυτή θα φορτίζει.

    Snap & charge: άπλα τοποθετείτε τη συσκευή σας στην επιφάνεια φόρτισης και η υπόλοιπη δουλειά διεκπεραιώνεται από τους ισχυρούς μαγνήτες που διαθέτει το Anker 633 MagGo 2-in-1. Όπως θα διαπιστώσετε, η ισχυρή μαγνητική έλξη εξασφαλίζει ότι η συσκευή κλειδώνει αυτόματα στη θέση της και είναι ιδανικά τοποθετημένη στην επιφάνεια φόρτισης.

    Power to go: Το power bank 5000mAh  που περιλαμβάνεται στην συσκευασία Anker 633 MagGo 2-in-1 σας εγγυάται ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ενέργεια on the go.

    ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

    Το Anker 633 MagGo 2-in-1 είναι διαθέσιμο στην κυπριακή αγορά από την MS ElectronicsΕπίσημος διανομέας των προϊόντων της Anker στην Κύπρο. Με εγγύηση κατασκευαστή δυο ετών και την εντυπωσιακή αξιοπιστία που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της Anker, η τιμή των €99, έρχεται σε δεύτερη μοίρα… για τους καταναλωτές που αναζητούν προηγμένες ποιοτικές λύσεις φόρτισης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles