18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Anker PowerHouse II 400: φορτίστε μέχρι και 8 συσκευές ταυτόχρονα!

    Η Anker είναι ένα brand που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την υψηλή ποιότητα τεχνολογικών προϊόντων, gadgets και accessories που είναι σχεδιασμένα για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και την καθημερινότητά μας πιο… απλή. Προηγμένα προϊόντα φόρτισης κινητών τηλεφώνων, powerbanks, ποιοτικά wireless earbuds, smart portable entertainment devices, μέχρι powerstations, κάμερες, 3D εκτυπωτές και smart καλώδια, συνθέτουν την τεράστια γκάμα των προϊόντων της Anker που την τοποθετεί στην κορυφή!

    Ειδικότερα, στις λύσεις φόρτισης η εταιρεία από τις ΗΠΑ κυριολεκτικά δίνει… ρέστα, έχοντας δημιουργήσει ένα πραγματικά εντυπωσιακό lineup προϊόντων που εγγυώνται ότι δεν θα… «ξεμείνετε» ακόμη και εάν χρησιμοποιείτε το smartphone ή το laptop σας ασταμάτητα 24/7. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το PowerHouse II 400 Portable Power Station 300W/388.8Wh, ένα πραγματικό «κτήνος» που διακρίνεται για την ποιοτική κατασκευή και για το πλήθος των διαθέσιμων ports που προσφέρει, αλλά και τη δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση (fast-charging).

    Η πρόταση αυτή της Anker, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς διαθέτει τα ακόλουθα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά:  

    Μεγάλη χωρητικότητα: Η Μεγάλη χωρητικότητα των 388Wh του portable power station της Anker σας παρέχει την δυνατότητα πολλαπλών φορτίσεων όλων σχεδόν των κινητών συσκευών. Μπορείτε για παράδειγμα να επαναφορτίστε ένα iPhone 11 έως και 23 φορές, ένα MacBook Air 2020  έως και 5 συνεχόμενες φορές, ένα iPad Pro μέχρι και 20 φορές ή μια κάμερα περισσότερες από 20 φορές.

    Φόρτιση 8 συσκευών ταυτόχρονα: Με θύρα USB-C 60W, 3 θύρες USB-A, υποδοχή αυτοκινήτου + DC:12V, 2 θύρες DC, αλλά και πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος 300W, το PowerHouse σας δίνει τις θύρες που χρειάζεστε για να φορτίσετε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα αλλά και να μην ξεμείνετε ποτέ από ενέργεια.. ακόμη και κατά την διάρκεια ενός πιθανού μπλακάουτ.

    Γρήγορη φόρτιση: Η θύρα USB-C 60W Power IQ 3.0 του PowerHouse μπορεί να φορτίσει για παράδειγμα ένα MacBook Air 2020 έως 50% σε λίγο περισσότερο από 40 λεπτά και αυτό είναι ενδεικτικό των τεράστιων δυνατοτήτων του PowerHouse II 400, καθώς είναι 40% ταχύτερο στην φόρτιση, από ό, τι ο αρχικός  φορτιστής του MacBook.

    Σταθερή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Το PowerHouse ΙΙ 400 προσφέρεται επίσης  για χρήση ως εφεδρική μονάδα παράγωγης ηλεκτρικής ενέργειας σε περίπτωση μπλακάουτ. Μάλιστα, η έξοδος εναλλασσόμενου ρεύματος που διαθέτει (220-240V ~ 50Hz, 1.36A / Max. 300W) ενσωματώνει τεχνολογία Φιλτραρίσματος θορύβου, ώστε η ηλεκτρική ενεργεία που λαμβάνετε να είναι εξίσου καλή με αυτή που παίρνετε στο σπίτι σας.

     ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

    Το PowerHouse ΙΙ 400 είναι διαθέσιμο στην κυπριακή αγορά από την MS Electronics – Επίσημος διανομέας των προϊόντων της Anker στην Κύπρο. Με εγγύηση κατασκευαστή δυο ετών και την εντυπωσιακή αξιοπιστία που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της Anker, η τιμή των €499 σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση για τους premium users με… αυξημένες ανάγκες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles