15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Άννα Ντελβί: Η ψεύτικη κληρονόμος “θησαυρίζει” πωλώντας πίνακες μετά τη φυλακή

    Στις αρχές της χρονιάς, η σειρά «Inventing Anna», που βασίζεται στην ιστορία της ψεύτικης κληρονόμου Άννα Σορόκιν, μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Netflix. Η εν λόγω κυρία παρουσιαζόταν ως γόνος αριστοκρατικής οικογένειας, αποσπώντας τεράστια χρηματικά ποσά, με αποτέλεσμα οι απάτες της να μείνουν στην ιστορία.

    Παρά το γεγονός ότι η Σορόκιν ή Άννα Ντελβί, όπως συστηνόταν, καταδικάστηκε για οικονομικά εγκλήματα, φαίνεται πως πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να βγάζει χρήματα. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η διάσημη απατεώνας έχει κερδίσει το χρηματικό ποσό των 340.000 δολαρίων πουλώντας πίνακες και σχέδιά της, ως επί το πλείστον με τον εαυτό της. Η Ντελβί εξέτισε διετή ποινή φυλάκισης στο Ράικερς Άϊλαντ και κρατήθηκε από την Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ για 17 μήνες, επειδή παρέμεινε στις ΗΠΑ χωρίς άδεια παραμονής. Τον Μάιο εγκαινίασε ατομική έκθεση έργων της με τίτλο «Allegedly», κάνοντας εικονική εμφάνιση έκπληξη από τη φυλακή. Η Ντελβί αφέθηκε ελεύθερη τον Οκτώβριο και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

    Τα σχέδια είναι απλές εικονογραφήσεις με μολύβι σε χαρτί με κωμική χροιά που αναφέρεται κυρίως στην ίδια που φοράει δημιουργίες σχεδιαστών. Μερικά από τα σχέδια είναι ψεύτικα εξώφυλλα εφημερίδων που διακωμωδούν το πρωτοσέλιδο των New York Times με τίτλο «The Delvey Crimes» ή «The Delvey Journal» με γελοιογραφίες και λεζάντες για τις δικές της ατάκες. Τα πρωτότυπα έργα της πωλήθηκαν 25.000 δολάρια και οι εκτυπώσεις τους 250 δολάρια έκαστο.

    Διαβάστε επίσης:

    Στα “σκαριά” anime spin-off για το Stranger Things (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles