21.2 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Ανοίγει τα χαρτιά της η Nintendo! Τι αποκάλυψε για το Switch 2

    Ο πρόεδρος της Nintendo, Σουντάρο Φουρουκάβα, παραδέχτηκε επίσημα ότι η Nintendo ετοιμάζει ένα διάδοχο του Switch — που πολλοί αποκαλούν Switch 2, αν και όχι η ίδια η Nintendo — σε ένα μήνυμα που συνδυάστηκε με τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας. Ναι, όλοι γνωρίζαμε ότι έρχεται ο διάδοχος του Nintendo Switch, αλλά η Nintendo δεν είχε πει τίποτα για την κονσόλα πριν από το μήνυμα του Φουρουκάβα.

    “Εδώ Φουρουκάβα, ο Πρόεδρος της Nintendo”, είπε ο Φουρουκάβα στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Χ. “Θα κάνουμε μια ανακοίνωση σχετικά με το διάδοχο του Nintendo Switch μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος. Έχουν περάσει πάνω από εννέα χρόνια από τότε που ανακοινώσαμε την ύπαρξη του Nintendo Switch τον Μάρτιο του 2015.

    Θα πραγματοποιήσουμε ένα Nintendo Direct τον Ιούνιο σχετικά με το λογισμικό του Nintendo Switch για το δεύτερο μισό του 2024, αλλά παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν θα υπάρχει καμία αναφορά στον διάδοχο του Nintendo Switch κατά την παρουσίαση εκείνη.”

    Το οικονομικό έτος της Nintendo τελείωσε στα τέλη του Μαρτίου, οπότε το χρονοδιάγραμμα για μια ανακοίνωση για το Switch 2 θα είναι εντός ενός έτους από αυτή τη στιγμή — πριν από τις 31 Μαρτίου 2025. Η Nintendo επιβεβαίωσε μέσω της ανακοίνωσης του Φουρουκάβα ότι ένα Nintendo Direct είναι προγραμματισμένο για τον Ιούνιο, αλλά ότι η εταιρεία δεν θα μιλήσει για τη νέα κονσόλα εκεί· εκείνο το event θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στα παιχνίδια του Nintendo Switch που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

    Παρόλο που η Nintendo δεν έχει πει πολλά για την κονσόλα, οι ειδήσεις διαρρέουν σταδιακά γι’ αυτήν τα τελευταία μήνες. Το πιο πρόσφατο νέο είναι ότι τα Joy-Con controllers του Switch θα είναι μαγνητικά. Σύμφωνα με μερικές αναφορές, τα Joy-Cons θα είναι μεγαλύτερα και θα έχουν περισσότερα κουμπιά, ενώ το Switch 2 θα έχει οθόνη 8 ιντσών. Αναμένεται ότι η κονσόλα θα είναι συμβατή με τα παλαιότερα παιχνίδια και τα αξεσουάρ του Nintendo Switch.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles