20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Και πάλι ενεργή η σελίδα Anonymous #OpGreece στο Facebook

    Ήταν η 18η Μαρτίου όταν μία από τις πλέον δημοφιλείς σελίδες στο Facebook, η Anonymous #OpGreece, δημιούργησε αρκετές… απορίες στα μέλη της. Είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους εκεί ανθελληνικά μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο που δεν είχαν καμία σχέση με το περιεχόμενο που μοιραζόταν μέχρι κι εκείνη τη μέρα. Ο λόγος ήταν, σύμφωνα με τους admins, πως τον έλεγχο είχαν πάρει κάποιοι άλλοι, άνθρωποι που είχαν να κάνουν με εσωτερικές αψιμαχίες της ιντερνετικής κολλεκτίβας. Ως αποτέλεσμα, αρκετοί από τους φίλους της σελίδας είχαν μεταφερθεί σε μία νέα, την Anonymous #OpGreece Activism, η οποία είχε δημιουργηθεί από τους ίδιους admins της προηγούμενης.

    Η αρχική σελίδα, Anonymous #OpGreece, είναι και πάλι στον έλεγχο των αρχικών δημιουργών της και λειτουργεί κανονικά, όπως αναφέρουν σε post update.

    Οπως θα θυμαστε η σελιδα αυτη απο τις 16/03/2012 δεν βρισκοταν κατω απο τον ελεγχο των πραγματικων της admins καθως ειχε κατασχεθει απο καποιους οι οποιοι προσπαθουσαν να λυσουν τις προσωπικες τους βεντετες μεσω των Anonymous. Μετα απο πραγματικα τεραστιο κοπο οι admins της την ξαναπηραν πισω. Ευχαριστουμε παααααρα πολυ ολους οσους μας βοηθησατε και πολεμησατε διπλα μας στο να την ξανακερδισουμε!! Welcome to our world again!!!

    H σελίδα Anonymous #OpGreece Activism πιθανότατα να “ξηλωθεί” άμεσα, ίσως και το Σάββατο. Οπότε, όσοι είστε μέλη σε αυτή… μεταφερθείτε και πάλι, σ’ αυτή

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles