21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Anonymous εναντίον EURO 2012 σημειώσατε 1

    Γιατί τα έχουν βάλει οι Anonymous απ’ όλο τον κόσμο με την διοργάνωση EURO 2012; Γιατί δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο; Όχι. Για ένα πολύ σοβαρότερο λόγο.

    Εδώ και πολλούς μήνες είναι γνωστή η χείριστη πρακτική στην Ουκρανία, μία από τις δύο χώρες που φιλοξενούν την φετινή διοργάνωση, να εξαφανίζει κυριολεκτικά τα αδέσποτα ζώα από τους δρόμους των πόλεων με εγκληματικές μεθόδους.

    Χιλιάδες αδέσποτα ζώα εξαφανίστηκαν με την μέθοδο της θανάτωσης αλλά και την καύση τους σε κινητούς κλιβάνους, ζωντανά! Φιλοζωϊκές οργανώσεις από όλο τον κόσμο εδώ και μήνες εκφράζουν την διαμαρτυρία τους, όσο και άλλοι φορείς. Και λένε το πολύ απλό: Δεν μπορεί μία αθλητική εκδήλωση, μία εκδήλωση πολιτισμού υποτίθεται, να οργανώνεται πάνω στα πτώματα τόσων αδέσποτων ζώων.

    Έτσι οι Anonymous από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, έχουν εξαπολύσει την επιχείρηση #OpUkraine και μέσα στα πλαίσιά της, εδώ και 6 μέρες, έχουν βομβαρδίσει επανειλημμένα με DDoS attacks τις ιστοσελίδες της UEFA, του EURO 2012 αλλά και θεσμικές ιστοσελίδες της Ουκρανίας. Αποτέλεσμα είναι οι παραπάνω σελίδες να είναι συνεχώς απροσπέλαστες για τους επισκέπτες, καθ’ όλη την διάρκεια των επιθέσεων. Μάλιστα, οι χθεσινές επιθέσεις στη σελίδα της UEFA, σύμφωνα και με το SecNews ήταν τόσο ισχυρές που συγκρίνονται με τις επιθέσεις που είχε πραγματοποιήσει η ιντερνετική κολεκτίβα στο PayPal, όταν είχε ανακύψει το ζήτημα με το Wikileaks.

    Οι Anonymous εγκαλούν τον πρόεδρο της UEFA, Michel Platini και της Ουκρανίας, Viktor Yanukohvich για την εξόντωση περισσότερων από 80000 αδέσποτων ζώων προκειμένου να μην είναι «στα πόδια» των επισκεπτών – φιλάθλων του EURO 2012.

    Οι εικόνες από την Ουκρανία και το έγκλημα που έχει συντελεστεί εκεί, με πρόσχημα το αθλητικό γεγονός της τετραετίας, είναι τόσο σκληρές που δεν θα μπορούσαμε να τις φιλοξενήσουμε. Αναζητήστε όμως τις ενημερώσεις των Ελλήνων Anonymous που συμμετέχουν στις επιθέσεις, στην σελίδα Anonymous #OpGreece και εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που ενημερώνει για την επιχείρηση #OpUkraine.

    Σίγουρα, μετά από αυτές τις εικόνες, δύσκολα θα μπορέσετε κι εσείς να συγχωρήσετε την κυβέρνηση της Ουκρανίας και την UEFA…

    Πηγές: Anonymous Greece, Anonymous #OpGreece, secnews.gr, anonrevolution

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles