17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Μπαράζ αλλοιώσεων και επιθέσεων σε Βρετανικές ιστοσελίδες από τους Anonymous στα πλαίσια της επιχείρησης FreeAssange

    Για 6η βραδιά συνεχίζονται οι δράσεις των υποστηρικτών των Anonymous από όλο τον κόσμο, σε διαμαρτυρία για την στάση της Μεγάλης Βρετανίας απέναντι στην έκδοση του Julian Assange, ιδρυτή του Wikileaks.

    Παράλληλα με τις συνεχιζόμενες επιθέσεις με την μέθοδο Distributed Denial of Service σε ιστοσελίδες, όπως της Βρετανικής Πρεσβείας στο Εκουαδόρ, ή του Βρετανικού υπουργείου δικαιοσύνης, τα μέλη την ιντερνετικής κολεκτίβας, προχώρησαν και στην αλλοίωση ιστοσελίδων, όπως τα www.fairbankdecorators.co.uk/www.book-buy.co.uk/ ,www.codechecker.co.uk/ , www.the-gregsons.co.uk/,,www.supremecarhire.com/, τα οποία έχουν αυτή την εικόνα:

    Η νύχτα θα είναι μακριά για τους web administrators κυβερνητικών και μη ιστοσελίδων της Μεγάλης Βρετανίας και, οι υποστηρικτές των Anonymous δεσμεύονται να συνεχίσουν μέχρι η κυβέρνηση του David Cameron να εξασφαλίσει ότι ο Julian Assange θα φύγει ασφαλής από την Πρεσβεία του Εκουαδόρ, στην οποία έχει καταφύγει για περισσότερους από 2 μήνες. Η χώρα του Ισημερινού, έδωσε στον Assange πολιτικό άσυλο και αμέσως η αντίδραση της Μεγάλης Βρετανίας ήταν έντονη. Μέχρι του σημείου να σκέφτεται να περάσει τις πύλες της Πρεσβείας του Ισημερινού, παραβιάζοντας έτσι διεθνείς συνθήκες. Τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν, αργά αλλά σταθερά, καθώς η Βρετανική Κυβέρνηση, κάλεσε τις αρχές του Ισημερινού να επανεξετάσουν την υπόθεση Assange, από την αρχή.

    Update 00:25 : Και το site της Interpol.com έπεσε από την συντονισμένη επίθεση των υποστηρικτών των Anonymous

    Update 01:25: Στην λίστα με τα υπό επίθεση websites, από τους υποστηρικτές των Anonymous, συμπεριλαμβάνονται πια αυτό της Scotland Yard, της MI5 και αρκετά άλλα. Η νύχτα θα είναι μακριά για τους Web administrators.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles