18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Οι Anonymous χακάρουν site του ISIS και το αντικαθιστούν με διαφήμιση για… Βιάγκρα!

    Μετά τα δυσάρεστα τρομοκρατικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Παρίσι, οι Anonymous κήρυξαν έναν ανελέητο cyber-πόλεμο ενάντια στον ISIS, χτυπώντας τα sites που υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος, αλλά και ορισμένους λογαριασμούς στο Twitter που ανήκουν σε Τζιχαντιστές. Πρόσφατα, ένα hacking group με την ονομασία Ghost Sec που ανήκει στον επιχειρησιακό βραχίονα των Anonymous αποφάσισε να χτυπήσει ένα site του Ισλαμικού Κράτους, διαλέγοντας έναν “ιδιαίτερο” τρόπο, καθώς αφού πρώτα έριξε το site στη συνέχεια τα μέλη του ανέβασαν μία διαφήμιση με… βιάγκρα!

    Anonymous 1

    Οι hackers του Ghost Sec δεν έμειναν εκεί, καθώς δεν δίστασαν να συνοδεύσουν τη συγκεκριμένη διαφήμιση με ένα περιπαικτικό μήνυμα, το οποίο ουσιαστικά προέτρεπε τους Τζιχαντιστές να αρχίσουν να παίρνουν μαζικά βιάγκρα για να… “ηρεμήσουν”, καθώς όπως τόνιζαν σε αυτό είναι πολύς ο κόσμος ο οποίος έχει εμπλακεί με τον ISIS. Αυτό είναι ένα από τα πολλά περιστατικά, τα οποία συμβαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση, καθώς τόσο οι Anonymous όσο και οι κυβερνητικές αρχές επιχειρούν να περιορίσουν την online παρουσία του ISIS, κόβοντας έτσι τους διαδικτυακούς διαύλους στρατολόγησης νέων Τζιχαντιστών.  Για αυτό και το ISIS έχει το τελευταίο διάστημα μεταφέρει τη μάχη στο dark web, όπου εκεί είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν τα ψηφιακά ίχνη των τρομοκρατών, ωστόσο οι συντονισμένες προσπάθειες των Anonymous έχουν καταφέρει να ξεσκεπάσουν την δραστηριότητα των τρομοκρατών και στο “σκοτεινό διαδίκτυο”, αν το πρώτο χρονικό διάστημα συνάντησαν πολλές δυσκολίες στο έργο τους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles