16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Συντονισμένες επιθέσεις Anonymous σε κυβερνητικές ιστοσελίδες

    Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί, έχει δοθεί το κάλεσμα από υποστηρικτές της ιντερνετικής κολεκτίβας των Anonymous απ’ όλο τον κόσμο, για συμπαράσταση στους Έλληνες, μέσα από την επιχείρηση #OpSolidarityGreece.

    Από τις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας, έχουν δεχτεί επιθέσεις DDoS οι ιστοσελίδες της Προεδρίας της Δημοκρατίας www.presidency.gr, της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr, του Υπουργείου Εξωτερικών www.mfa.gr, του Ελληνικού Κοινοβουλίου www.hellenicparliament.gr και η σειρά των ιστοσελίδων συνεχίζει.

    Υποστηρικτές των Anonymous σε όλο τον κόσμο κυκλοφόρησαν το μήνυμά τους σχετικά με την επιχείρηση και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

    Θα σας δίνουμε συνεχή updates για την λίστα των Ελληνικών ιστοσελίδων που δέχονται επιθέσεις.

    Update 18:55 “Κάτω” και η σελίδα του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους www.pdma.gr

    Update 16:45 Οι υποστηρικτές των Anonymous συνεχίζουν τις επιθέσεις, εν μέσω της επίσκεψης της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Ελλάδα . Η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας hellenicpolice.gr, astynomia.gr και η ιστοσελίδα της Ελληνικής Βουλής parliament.gr είναι “κάτω”.

    Update 02:00 Recap για την αποψινή βραδιά. Οι ιστοσελίδες της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Προεδρίας της Δημοκρατίας παραμένουν “κάτω”, ενώ έχουν επανέλθει αυτές της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Εξωτερικών. Σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, οι συντονισμένες επιθέσεις των Anonymous συνεχίζουνται και θα συνεχίσουν και αύριο.

     

    Update 01:10 Κάτω και η προσωπική ιστοσελίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού www.antonis-samaras.gr

     

    Update 00:20 Το site της Ελληνικής Αστυνομίας ( www.hellenicpolice.gr) είναι κάτω, καθώς και της Ελληνικής Προεδρίας (www.presidency.gr)

    Update 00:05 Κάτω είναι αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα της Ελληνικής κυβέρνησης www.government.gov.gr

    Κυβέρνηση της Ελλάδας,

    Είμαστε οι Anonymous.

    Παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Ελλάδα και πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι.

    4.000 αυτοκτονίες, 2.000.000 άνεργοι, 500.000 άστεγοι, νοσοκομεία χωρίς τα απαραίτητα υλικά, μισθοί και συντάξεις στα όρια της πείνας και πολλά άλλα.  Και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να αδιαφορείτε.

    Προκαλείτε τον λαό σας προσκαλώντας την Μέρκελ , την στιγμή που αυτή σε συνεργασία με σας έφτασαν τους Έλληνες στα όρια της εξαθλίωσης. Θα έπρεπε να ντρέπεστε.  Απειλείτε τον λαό σας  με μέτρα ασφαλείας που μόνο σε καθεστώτα κατοχής ταιριάζουν.

    8.000 αστυνομικοί, ατσαλένιοι φράχτες, βατραχάνθρωποι στους υπονόμους, όλα τα σώματα ασφαλείας σε επιφυλακή, απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους της πρωτεύουσας…

    Που ακριβώς διαφέρετε από την Χούντα? Ο λαός διαμαρτύρεται, και όπως φαίνετε τον φοβάστε.Εμείς σαν Anonymous είμαστε δίπλα στους Έλληνες που διεκδικούν την ελευθερία τους. Είμαστε δίπλα σε ένα λαό που τον έχετε παραδώσει στις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.

    Έχουμε ήδη δώσει γραμμές dial up γιατί ξέρουμε ότι από τον φόβο σας θα προσπαθήσετε να φιμώσετε τους Έλληνες. Αυτό δεν θα το ανεχτούμε.Την ώρα που εσείς θα έχετε τον νου σας να κάνετε τα χατίρια των φίλων σας τραπεζιτών, εμείς θα είμαστε δίπλα στους Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι μαζί τους.

    The eye of Anonymous now focus on Greece….

    Citizens of Greece, Anonymous now fighting with you.

     

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles