12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ανταλλάξτε το τηλέφωνο σας γι’ αυτό το Windows Phone και κερδίστε έως και 600 δολάρια

    Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα Windows Phone -για την ακρίβεια το HP Elite X3– εάν μένετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η εταιρεία προσφέρει τεράστιες εκπτώσεις εάν ενταχθείτε στο πιο πρόσφατο trade-in πρόγραμμα.

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, η HP προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις για το Elite X3 αν “παρατήσετε” κάποια smartphones νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των iPhone της Apple ή των μοντέλων Galaxy της Samsung.

    elite x3

    Συγκεκριμένα, μπορείτε να πάρετε μέχρι και 500 λίρες Αγγλίας (περίπου $600), αν ανταλλάξετε ένα iPhone 7 ή ένα Samsung Galaxy S7 ή S7 edge και σχεδόν 400 λίρες για το iPhone 6s ή 6s Plus και Galaxy S6 Edge. Εάν έχετε ένα iPhone 6 ή το Samsung Galaxy S6 και θέλετε να το αντικαταστήσετε με το Elite X3, μπορείτε να πάρετε μόνο 300 λίρες για την αγορά του Windows phone.

    Η HP επίσης προσφέρει £125 για πελάτες που φέρνουν οποιαδήποτε συσκευή Nokia Lumia 950 και Lumia 950 XL (ναι σωστά, η HP τις αποκαλεί Nokia και όχι Microsoft) και £100 για κάθε άλλο Nokia Lumia ή οποιοδήποτε άλλο smartphone.

    Η HP εξηγεί ότι προκειμένου να είστε επιλέξιμοι για την προσφορά cashback, θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε ένα HP Elite X3 από έναν μεταπωλητή HP κατά τη διάρκεια του promo, στη συνέχεια να συμπληρώσετε μια online φόρμα για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα trade-in και μετά μπορείτε να αποστείλετε το παλιό σας τηλέφωνο στην εταιρεία για να σας στείλει τα χρήματα. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου.

    Είναι αυτονόητο ότι οι συσκευές που θέλετε να ανταλλάξετε θα πρέπει να είναι σε κατάσταση λειτουργίας και η εταιρεία λέει ότι πρέπει να είναι άθικτες ή με φυσιολογικά σημάδια φθοράς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles