14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αντέχουν τα Galaxy S21 Ultra και iPhone 12 Pro Max την πτώση από… το ταβάνι; (VIDEO)

    Οι ναυαρχίδες των Samsung και Apple μπορεί να είναι στεγανές σε ένα βαθμό απέναντι στο νερό και τη σκόνη, ενώ καλύπτονται και από ανθεκτικότατο κρύσταλλο εμπρός και πίσω. Ωστόσο, κανείς δεν εγγυάται την αντοχή τους σε περίπτωση πτώσης από οποιοδήποτε ύψος. Πόσο μάλλον αν πέσουν από… το ταβάνι!

    Στο video που θα δείτε παρακάτω, συμβαίνει ακριβώς αυτό. Ένα Samsung Galaxy S21 Ultra και ένα Apple iPhone 12 Pro Max πέφτουν στο πάτωμα, αρχικά από το ύψος της μέσης (που είναι benchmark όσον αφορά την αντοχή στις πτώσεις) και στη συνέχεια από το ύψος του ταβανιού. Όπως φαντάζεστε, δεν γλιτώνουν τη ζημιά. Ποιο τα καταφέρνει καλύτερα όμως;

    Δείτε το video:

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles