21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αντεπίθεση από τη vivo! X Fold2, Χ Flip και Pad 2 κατακτούν επίσημα την Κίνα στις 20 Απριλίου!

    H vivo το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν σταματάει να βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς οι συσκευές της ενσωματώνουν state-of-the art tech specs και επιδόσεις που αφήνουν με το στόμα ανοικτό, ακόμη και τους πιο «απαιτητικούς» users! Όπως έγινε γνωστό και από τα πιο επίσημα χείλη, η vivo πρόκειται να αποκαλύψει επίσημα στις 20 Απριλίου τα σχέδια της για το μέλλον, τα οποία περιλαμβάνουν τρεις συσκευές (2 foldables και ένα tablet).

    Συγκεκριμένα, στο εν λόγω event πρόκειται να παρουσιαστεί ο διάδοχος του Χ Fold, η πρώτη απόπειρα της vivo στον τομέα των clamshell foldables (Χ Flip) και το Pad 2 tablet. Ένα στοιχείο που έχουν δώσει οι άνθρωποι της vivo και σίγουρα θα κινήσει το ενδιαφέρον των φανατικών φίλων της mobile τεχνολογίας, αφορά στην παρουσίαση μιας 3D τεχνολογίας στο display, η οποία υποψιαζόμαστε ότι θα έχει αρκετές ομοιότητες με το ZTE Nubia Pad 3D, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά στο MWC 2023 της Βαρκελώνης.

    Εστιάζοντας στα… foldables, το vivo X Fold2 όπως ακούγεται θα διαθέτει AMOLED display των 8.03 ιντσών όταν βρίσκεται σε unfolded status, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική οθόνη / cover, θα φτάνει στις 6.53 ίντσες. Και οι δύο οθόνες θα διαθέτουν fingerprint scanner, ενώ στην καρδιά του θα βρίσκεται ένα Snapdragon 8 Gen 2 chipset. Σε ότι έχει να κάνει με το X Flip, δεν γνωρίζουμε και παρά πολλές λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές του, ωστόσο οι τελευταίες φήμες συγκλίνουν στο ότι θα τροφοδοτείται από Snapdragon 8+ Gen 1 chip μαζί με μια selfie camera στα 32MP, αλλά και μια main camera στα 50MP (με την Zeiss να βάζει και πάλι το χεράκι της).

    Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με το Pad 2 εκτός από το φημολογούμενο 3D display, ενδέχεται να έχουμε να κάνουμε με ένα ευμέγεθες display Με διαγώνιο στις 12.1 ίντσες (τεχνολογίας LCD), με το Dimensity 9000 SoC να παίζει μπάλα στο εσωτερικό, μαζί με μια σούπερ μπαταρία υψηλής χωρητικότητας (στα 10.000mAh).

    Λίγες ημέρες υπομονή, όπου και θα γνωρίζουμε το τι μας ετοιμάζει η vivo, αν και ως είθισται τα παραπάνω μοντέλα θα χρειαστούν μερικούς μήνες μέχρι να κυκλοφορήσουν εκτός Κίνας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles