24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αντι-κουνουπικό κλιματιστικό από την LG. Το θέλουμε, τώρα!

    To gadget για το οποίο σας γράφουμε είναι λιγάκι μεγαλύτερα από αυτά τα οποία σας έχουμε συνηθίσει. Και σταθερό. Τόσο σταθερό που βιδώνεται με ειδική βάση στον τοίχο. Αλλά μας εντυπωσίασε και δείτε γιατί: Η LG ανακοίνωσε το κλιματιστικό που φαντασιωνόμαστε κάθε χρόνο με το που μπαίνει ο Ιούνιος . Είναι το κλιματιστικό που έχει βάλει σκοπό να καταπολεμήσει την ελονοσία, λέει η εταιρεία, εφόσον το λανσάρει, αρχικά στη Νιγηρία και μετέπειτα στην υπόλοιπη Αφρικανική αγορά.

    Πώς ένα κλιματιστικό καταπολεμά την ελονοσία; Χρησιμοποιώντας υπερήχους για να διώχνει μακριά τα κουνούπια, άρα να απομακρύνει τον κίνδυνο ώστε ο χρήστης να προσβληθεί από την ασθένεια. Σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποίησε η εταιρεία, το κλιματιστικό κατορθώνει να απωθεί το 64% των κουνουπιών που προκαλούν την ασθένεια και το 82% όλων των υπολοίπων.

    Χωρίς να παραγνωρίζουμε τη αναγκαιότητα αυτή στις χώρες της Αφρικής, ζητάμε από την LG να φέρει αυτό το κλιματιστικό άμεσα στην Ελλάδα. Αμεσότατα. Γιατί; Πρώτον γιατί μας τη δίνει στα νεύρα να εισπνέουμε όλων των ειδών τα εντομοαπωθητικά που χρησιμοποιούμε πολλούς μήνες το χρόνο στη χώρα μας, δεδομένων των καιρικών συνθηκών. Δεύτερον γιατί ποτέ δεν μας άρεσε η συνύπαρξη τις νύχτες με τα κουνούπια. Τρίτον γιατί το συγκεκριμένο κλιματιστικό, είναι σχεδιασμένο να αντέχει τις αυξομειώσεις τάσης στο ρεύμα, όταν υπάρχουν προβλήματα στο δίκτυο.

    Δεν ερωτευτήκατε ήδη;

    Πηγή: LG Newsroom, Ubergizmo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles