21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το Diablo 4! Δείτε το story launch trailer

    Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Diablo 4 έχει ήδη ξεκινήσει και η Blizzard έδωσε πριν από μερικές ώρες ένα νέο story launch trailer στη δημοσιότητα.

    Τοποθετημένο 50 χρόνια μετά το Reaper of Souls expansion του Diablo 3, το Diablo 4 θέτει στο επίκεντρο της δράσης τους δημιουργούς του ιερού – τον άγγελο Inarius και το δαίμονα Lilith- που μάχονται ο ένας τον άλλο με επίκεντρο την ανθρωπότητα.

    «Το ιερό δεν προοριζόταν ποτέ για την ανθρωπότητα. Σφυρηλατήθηκε ως καταφύγιο από τον πόλεμο μεταξύ των High Heavens και των Burning Hells”, σύμφωνα με το video του παιχνιδιού. Αντ ‘αυτού, έγινε ένα νέο πεδίο μάχης σε αυτή την Αιώνια Σύγκρουση. Μια μυστική ομάδα που ονομάζεται Horadrim έχει κρατήσει τους θνητούς ασφαλείς. Αλλά τώρα αυτή η πάλαι ποτέ ισχυρή τάξη δεν είναι όπως ήταν κάποτε. Και οι αρχαίοι δημιουργοί του Sanctuary επέστρεψαν για να διεκδικήσουν τις καρδιές της ανθρωπότητας. Αυτή είναι η ιστορία της πτώσης τους».

    Δείτε το video:

    Το Diablo 4 θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PS5 και PS4, με cross-play και cross-progression για όλες τις πλατφόρμες.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεκινήστε να… σβήνετε! Τριψήφιο το installation size του Mortal Kombat 1!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles