21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Antix. Η εφαρμογή που κάνει αυτόματο editing στα videos της GoPro!

    Η Antix είναι μία ενδιαφέρουσα εφαρμογή που αναλαμβάνει να δημιουργήσει μόνη της videos από το υλικό που έχει τραβηχτεί μέσω μίας κάμερας GoPro. Η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να πραγματοποιήσει αυτόματο editing, καθώς μέσω εξελιγμένων αλγορίθμων δύναται να κατανοήσει ποιες σκηνές έχουν την παραπάνω δράση και να τις προκρίνει έναντι των σκηνών με το λιγότερο ενδιαφέρον.

    antix_1

    Οι εμπνευστές της Antix θεωρούν ότι η εφαρμογή τους, βοηθάει στο να γλιτώνουν οι χρήστες μπόλικο χρόνο, καθώς η δημιουργία videos με βάση την παραδοσιακή τεχνική του κόψε-ράψε είναι σίγουρα εξαιρετικά χρονοβόρα. Η λειτουργία της εν λόγω smart εφαρμογής βασίζεται στη σύγκριση των καταγεγραμμένων δεδομένων κίνησης του smartphone με το video που έχει τραβήξει η GoPro. Η Antix θα προτείνει τις σημαντικές σκηνές στους users και θα τους βγάζει από τον κόπο να παρακολουθήσουν ολόκληρο το video. Εκτός όμως από τα παραπάνω, οι δημιουργοί του εν λόγω app επιθυμούν να δημιουργήσουν και ένα μικρό social network, όπου οι χρήστες της Antix θα μπορούν να ανεβάζουν και να μοιράζονται τα video τους στην ειδική online πλατφόρμα. Μάλιστα, τα clips που θα είναι τα πιο εντυπωσιακά οπτικά (με τα πιο όμορφα κόλπα και τις πιο ενδιαφέρουσες σκηνές), θα ανταμείβονται με πόντους.

    antix-automatic-gopro-editor-2

    Η Antix είναι διαθέσιμη μόνο για τα Android-based smartphones, ενώ μέχρι στιγμής υποστηρίζει αποκλειστικά τις κάμερες GoPro, αν και στο μέλλον θα προστεθούν και άλλα brands. Εάν είστε λάτρεις της περιπέτειας και των εντυπωσιακών stunts, τότε είναι βέβαιο ότι η Antix θα σας λύσει τα χέρια!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles