19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    AOC CQ32G1 31.5¨ Curved Quad HD με 144Hz και AMD Freesync! Δυνατές επιδόσεις και ασύγκριτο design!

    Οι gamers παραδοσιακά αναζητούν ένα gaming monitor που να τους προσφέρει την πιο unique εμπειρία και η AOC είναι η εταιρεία που τα Monitors της σχεδιασμένα για αυτον ακριβώς το λόγο! Στο Nok-Shop πρόσφατα έφτασε η εκπληκτική CQ32G1, η οποία πραγματικά θα σας ξετρελάνει!

    Η οθόνη CQ32G1 είναι εξοπλισμένη με ένα μεγάλο πάνελ 31,5″ τύπου VA, με ελάχιστα πλαίσια, καμπύλη 1800R και ανάλυση 144Hz, 1ms MPRT, FreeSync και ένα μεγάλο πλήθος χαρακτηριστικών για την καλύτερη εμπειρία στο gaming. Εξοπλίστε τον εαυτό σας με διπλάσιο frame rate σε σύγκριση με άλλες οθόνες και πείτε αντίο στο stuttering και τις θολές εικόνες. Με ένα ρυθμό ανανέωσης 144Hz θα μπορείτε να χτυπάτε τον στόχο σας με ακρίβεια και θα απολαύσετε τα παιχνίδια αγώνων σε όλη τους τη δόξα.

    FreeSync 

    Όποια και αν είναι η ρύθμισή σας, επιτυγχάνετε την υψηλότερη δυνατή προβολή και ομαλότερη εικόνα μέσω της τεχνολογίας AMD Free-Sync. Είτε χτυπάτε μέσα από εκρήξεις ή κάνετε στροφές μέσα σε βροχοπτώσεις, αποχαιρετήστε το screen tearing και το lag και αφήστε τους αντιπάλους σας στην ομαλά rendered σκόνη σας.

    Καμπυλότητα 1800R 

    Η σχεδίαση της οθόνης με την καμπύλη, σας βάζει στο επίκεντρο της δράσεις και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.

    Flicker Free 

    H τεχνολογία AOC Flicker Free (χωρίς τρεμοπαίγματα), χρησιμοποιεί το DC backlight πάνελ, μειώνοντας το τρεμόπαιγμα ανάλογα και με τα επίπεδα του φωτισμού. Με ελαχιστοποίηση της καταπόνησης των ματιών και της κόπωσης, μπορείτε να απολαύσετε τις μεγάλες και έντονες περιόδους του παιχνιδιού με άνεση!

    Την εκπληκτική AOC CQ32G1 31.5 θα την βρείτε στο Nok-Shop.gr  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles