13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η οθόνη της AOC Q27T1 – σχεδιασμένη από το Studio F. A. Porsche – κυκλοφορεί στα καταστήματα!

    Από την πρώτη ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στη φετινή χρονιά, οι χρήστες με ευαισθησία στο design ανυπομονούσαν για τη στιγμή που θα τοποθετούσαν  στο γραφείο τους την AOC Q27T1 σχεδιασμένη από το Studio F. A. Porsche. Η οθόνη των 68,6 εκ. (27”) με IPS panel ανάλυσης QHD, zero edge, γνήσιο σχεδιασμό τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο και ξεχωριστή βάση, είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης που μετατρέπει την εργασία σε μια ευχάριστη εμπειρία.

     q27t1_product_main 

    Σύγχρονος σχεδιασμός, οπτική ασυμμετρία

    Ο μοναδικός σχεδιασμός της ασύμμετρης βάσης της Q27T1 ξαφνιάζει με τον τρόπο που ακολουθεί με απόλυτη φυσικότητα  τη δυναμική της οθόνης ταιριάζοντας και ισορροπώντας τέλεια με το βάρος της. Αυτό το design τονίζει την εξελιγμένη δομική μηχανική για να κρατήσει την οθόνη στη θέση της, κάνοντάς την να μοιάζει με ένα σύγχρονο γλυπτό.

    q27t1_front_right

    Η οθόνη τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο με σχεδιασμό zero edge κρύβει το πλαίσιο στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά πίσω από το panel για να φαίνεται πραγματικά frameless. Το κατώτερο bezel είναι ενισχυμένο με μία γυαλιστερή λάμψη, ενώ η ματ μαύρη κυρτή πλάτη υπογραμμίζει τον καθαρό σχεδιασμό της οθόνης. Οι θύρες εισόδου/εξόδου της Q27T1 είναι κρυμμένες κάτω από ένα κάλυμμα, αφήνοντας μόνο ένα μικρό άνοιγμα για εξερχόμενα καλώδια, συμβάλλοντας έτσι στην συνολική κομψή εικόνα. Δεν έχει σημασία  αν προορίζεται για επαγγελματική ή οικιακή χρήση, οι λάτρεις του design σίγουρα θα απολαύσουν αυτή την οθόνη στο γραφείο τους.

    q27t1_back_to_left

    Πέρα από την εμφάνιση

    Η AOC Q27T1 διαθέτει ένα 27” IPS panel, το οποίο παρέχει εξαιρετική αναπαραγωγή χρώματος και ευρείες γωνίες θέασης. Η ανάλυση Quad HD (2560 x 1440 pixels) σε συνδυασμό με την αντιθαμβωτική επίστρωση διασφαλίζει εξαιρετικές, ευκρινείς εικόνες. Η οθόνη προσφέρει επιπλέον ευρεία γκάμα χρωμάτων που καλύπτει το 90% των NTSC και το 107% των sRGB χρωματικών πεδίων, καθώς και εντυπωσιακή φωτεινότητα στα 350 nits. Εξοπλισμένη με δύο υποδοχές HDMI και μια υποδοχή DisplayPort, μπορεί να συνδεθεί με μία μεγάλη ποικιλία συσκευών.

    q27t1_connection_view

    Η οθόνη Q27T1 της AOC είναι διαθέσιμη το Νοέμβριο 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα € 329.

    Περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά:

    https://eu.aoc.com/en/monitors/q27t1

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles