22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η AOC εμπλουτίζει τη σειρά Style, λεπτές και στυλάτες οθόνες ιδανικές για κάθε γραφείο!

    [Δ.Τ] Σε συνέχεια της παρουσίασης των πρώτων δύο μοντέλων της σειράς Style τον Οκτώβριο 2015, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC προχωρά στον εμπλουτισμό της γκάμας της. Με μοντέλα στις 21.5 και 23 ίντσες, ο μοντέρνος σχεδιασμός σχεδόν χωρίς περίγραμμα με τη μοναδική βάση της σειράς Style ταιριάζει πια και σε μικρότερους χώρους εργασίας. Τα νέα IPS panels, η τεχνολογία Flicker FREE και η είσοδος HDMI προσφέρουν δυνατή απόδοση και εξαιρετική ποιότητα εικόνας που συμπληρώνουν την εξωτερική όψη της οθόνης.   

    AOC-I2781FH-b

    Νέες οθόνες που εντυπωσιάζουν

    Με τις I2281FWH και I2381FH, η νέα σειρά Style της AOC είναι κατάλληλη και για μικρότερους χώρους εργασίας. Εκτός από τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα 23.8″ (60.5 εκ.) και 27″ (68.6 εκ.), η AOC παρουσιάζει τις νέες οθόνες 23″ (58.4 εκ.) και 21.5″ (54.6 εκ.) που συνδυάζουν ένα κομψό εξωτερικό περίβλημα με ισχυρή τεχνολογική απόδοση. Η χαρακτηριστική της ασύμμετρη βάση, μοναδική για την AOC, προσδίδει στις οθόνες ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό στοιχείο σε κάθε χώρο εργασίας. Έτσι, τα νέα μοντέλα ταιριάζουν ακόμα και σε μικρότερους χώρους εργασίας είτε πρόκειται για προσωπικό είτε για επαγγελματικό χώρο.

    i2781fh_back_to_right_h

    Παραπάνω από ένα κομψό αξεσουάρ

    Οι οθόνες της σειράς Style είναι πολλά περισσότερα από ένα όμορφο περιφερειακό εξοπλισμό. Τα νέα IPS panels παρέχουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με ανάλυση Full HD των 1920×1080 pixels. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τη δυνατή χρωματική ομοιομορφία των IPS panels – από σχεδόν όλες τις θέσεις ,καθώς όλες οι οθόνες της σειράς Style διαθέτουν εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών. Η τεχνολογία Flicker FREE ρυθμίζει την φωτεινότητα χωρίς τρεμόπαιγμα εξασφαλίζοντας μια εμπειρία θέασης με μηδενικό τρεμόπαιγμα. Επίσης, μειώνει την καταπόνηση των ματιών για όσους εργάζονται στην οθόνη για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η σύνδεση HDMI και η υποδοχή VGA διευκολύνουν όσο ποτέ τη σύνδεση των οθονών με διάφορες συσκευές συμπεριλαμβανομένου DVD players, κονσόλες βίντεο παιχνιδιών ή οτιδήποτε ταιριάζει καλύτερα στο τρόπο ζωής των χρηστών. Επίσης, προσφέρει κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως το eSaver που επιτρέπει τη ρύθμιση ισχύος κατευθείαν από το σύστημα OSD ή το iMen που εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις OSD κατευθείαν από τον υπολογιστή.  AOC-I2781FH-2

    Είτε πρόκειται για οικιακούς χρήστες, επαγγελματίες χρήστες ή ακόμα και fashionistas, τα μοντέλα οθονών της σειράς Style της AOC αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό design υψηλής αισθητικής σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή απόδοση.

    Ενώ τα μοντέλα I2481FXH 23.8” και I2781FH 27” είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά, τα νέα μοντέλα 23″ και 21.5″ θα είναι διαθέσιμα τον Απρίλιο του 2016. Η ενδεικτική λιανική τιμή για αυτές τις δύο οθόνες είναι €159 (21.5″) και €179 (23″). Όπως και με όλες τις οθόνες AOC, η εταιρία προσφέρει μια εγγύηση 3 ετών με επιτόπια υπηρεσία ανταλλαγής. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles