19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Απαγορεύτηκαν τα Pornhub και Youporn στη Ρωσία!

    Αυτά καλό είναι να μη γίνονται παιδιά… Ο λόγος για την κυβερνητική (ελεγκτική) υπηρεσία Roskomnadzor στη Ρωσία που έδωσε εντολή σε όλους τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να απαγορεύσουν την πρόσβαση στις ιστοσελίδες ενηλίκων Pornhub και YouPorn, σε ολόκληρη την χώρα! Να σημειωθεί ότι η χώρα προσπάθησε να απαγορεύσει το Pornhub και τον Σεπτέμβριο του 2015, μετά από δικαστική απόφαση, η οποία αργότερα όμως αναιρέθηκε.

    youporn

    Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται μετά από νομικές διαμάχες που ξεκίνησαν τον Μάιο, όταν ένας δικαστής διέταξε την προσθήκη των δύο υπηρεσιών σε μαύρη λίστα για παραβιάσεις αναφορικά με «παραγωγή και διάδοση πληροφοριών πορνογραφικού υλικού». Βέβαια καλό είναι να γνωρίζετε οτι η πορνογραφία δεν είναι παράνομη στη Ρωσία, είναι όμως παράνομη η μαγνητοσκόπηση ή η διανομή του περιεχομένου ενηλίκων, σύμφωνα με το άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

    Ακριβώς όπως και πέρυσι, οι χρήστες του Twitter κατέκριναν την απόφαση της κυβέρνησης. Έτσι μετά από έντονες αντιδράσεις των χρηστών, ο επίσημος λογαριασμός της υπηρεσίας Roskomnadzor απάντησε σε έναν χρήστη αναφέροντας: «Βρείτε κάποιον στην πραγματική σας ζωή, αντί να παρακολουθείτε ταινίες ενηλίκων.»

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles