15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Απέραντη θλίψη! Ο “Θεός του ποδοσφαίρου” Ντιέγκο Μαραντόνα, απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών!

    Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες όλων των εποχών, ο ανεπανάληπτος γητευτής της στρογγυλής θεάς, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ένα σύμβολο για την Αργεντινή και τον κόσμο του ποδοσφαίρου και τον αθλητισμό «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Πρόκειται για μια ακόμη δυσάρεστη είδηση που συνοδεύει την άσχημη χρονιά που διανύουμε…

    Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, Ο Ντιεγκίτο (όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι εκατομμύρια θαυμαστές του που τον λάτρευαν ως θεό τους) απεβίωσε το πρωί της Τετάρτης από ανακοπή καρδιάς. Ο Μαραντόνα πριν από λίγες μέρες είχε δώσει μια ακόμη μάχη για τη ζωή του, καθώς πάλευε με ένα επικίνδυνο αιμάτωμα που είχε στο κεφάλι. Παρά την κρισιμότητα της κατάστασης, ο Ντιέγκο βγήκε νικητής και από αυτή την αναμέτρηση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε. Ο Μαραντόνα εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών, ενώ μάλιστα όπως ανέφεραν ΜΜΕ της Αργεντινής είχε εισαχθεί σε κλινικής απεξάρτησης.

    ο «Ντιεγκίτο» ένιωσε έντονες ενοχλήσεις το στήθος του ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη συνοικία του Σαν Αντρέ, στην πόλη της Τίγκρε. Αν και η κινητοποίηση των γιατρών ήταν άμεση τελικά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια είδηση που σόκαρε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, καθώς για πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Η θητεία του στη Νάπολι που άλλαξε το ρου της ιστορίας μιας ολόκληρης πόλης, το περίφημο χέρι του Θεού, το Παγκόσμιο Κύπελλο που χάρισε στην Αργεντινή και πολλές ακόμη στιγμές από την πλούσια καριέρα του, η οποία επισκιάστηκε από τα «πάθη» του, αλλά και ο αντικομφορμιστικός το χαρακτήρας και η επαναστατική φύση του θα συνοδεύουν τη για πάντα τη μνήμη μας. Από σήμερα η Αργεντινή έχασε το σύμβολο της και ο κόσμος του ποδοσφαίρου έγινε φτωχότερος… καλό ταξίδι Θεέ της μπάλας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles