25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτη απάτη στο Instagram! Της είπε ότι είναι αστροναύτης και του έδωσε 30.000 ευρώ

    Αρκετές είναι οι φορές που απάτες ρομαντικού τύπου μέσω διαδικτύου έχουν γίνει γνωστές, αφού πλατφόρμες όπως το Instagram ή το Tinder αποτελούν πεδίο… δράσης για επιτήδειους. Άλλη μια απάτη έγινε πρόσφατα γνωστή, με θύμα μια 65χρονη γυναίκα από την Ιαπωνία και έναν υποτιθέμενο… αστροναύτη, ο οποίος έδινε όρκους αιώνιας αγάπης, προκειμένου να της αποσπάσει χρήματα!

    Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα γνώρισε έναν άγνωστο στο Instagram, ο οποίος της είπε ότι είναι αστροναύτης και εργάζεται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Με τον καιρό η σχέση τους εξελίχθηκε και ο άντρας άρχισε να τάζει συγκατοίκηση και γάμο, είχε όμως ένα πρόβλημα! Χρειαζόταν λεφτά για να επιστρέψει στη γη γιατί είχε… κολλήσει στο διάστημα. Η γυναίκα τον πίστεψε δυστυχώς, αφού ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός απέναντί της. Ανέφερε, επίσης, πως ο απατεώνας δεν μπορούσε να επικοινωνεί για μερικές μέρες, διότι το σήμα στον ISS (Διεθνή Διαστημικό Σταθμό) είναι ασταθές. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η γυναίκα που ζει στην πόλη Higashiomi του έστειλε περίπου 30 χιλιάδες ευρώ για να έρθει επιτέλους κοντά της, όμως, όταν ο απατεώνας άρχισε να την πιέζει για περισσότερα χρήματα, εκείνη υποψιάστηκε και κάλεσε την αστυνομία.

    Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Instagram στις 28 Ιουνίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Μπαίνει στο Google Play Store το Truth Social του Ντόναλντ Τραμπ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles