23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μπαίνει στο Google Play Store το Truth Social του Ντόναλντ Τραμπ

    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, εδώ και ένα χρόνο περίπου, παρουσίασε στο κοινό τη δική του εκδοχή των social media με την ονομασία Truth Social.Ο Τραμπ, με αυτό τον τρόπο, έβαλε τέλος στο “μπλόκο” που του είχαν θέσει οι μεγάλες εταιρείες του χώρου, όπως το Twitter, μετά τα γεγονότα στο Καπιτώλιο που έκαναν το γύρω του πλανήτη.

    Μέχρι σήμερα, το Truth Social δεν είχε όμως θέση στο Google Play Store, παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή ενεργοποιήθηκε στις ΗΠΑ και στο Apple App Store τον περασμένο Φεβρουάριο. H Google πλέον όμως ενέκρινε την εφαρμογή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, την οποία διαχειρίζεται η Trump Media & Technology Group (TMTG). Το Truth Social αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη από το Play Store, όπως ανακοίνωσε η Google.

    Η εταιρεία είχε εκφράσει τις ανησυχίες της για το Truth Social app σχετικά με παραβιάσεις των πολιτικών του Play Store, που απαγορεύουν την ανάρτηση περιεχομένου, όπως απειλές άσκησης φυσικής βίας και εξώθηση σε άσκηση βίας. Το Google Play Store είναι ο κύριος τρόπος για τους χρήστες των κινητών τηλεφώνων Android στις ΗΠΑ, προκειμένου να κατεβάσουν εφαρμογές. Οι χρήστες των κινητών Android μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές από ανταγωνιστικά ηλεκτρονικά καταστήματα ή απευθείας από μία σελίδα, παρά το γεγονός ότι συχνά η διαδικασία απαιτεί περισσότερα βήματα και άδειες ασφάλειας. Η Truth Social είναι διαθέσιμη από αυτά τα μέσα μολονότι η Google εμπόδισε τη διάθεσή της από το Play Store.

    Διαβάστε επίσης:

    Viral στο Twitter η ανανεωμένη γκαρνταρόμπα του Κιμ Γιονγκ Ουν (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles