21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο: Αγόρασε το Pixel 2 και ανακάλυψε πως η συσκευή που του ήρθε δεν είχε λειτουργικό σύστημα!

    Αγοράζοντας ένα ολοκαίνουριο Pixel 2, ένας χρήστης του Reddit ανακάλυψε απογοητευμένος ότι το τηλέφωνό του έφτασε χωρίς εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα!

    pixel-2-xwris-leitourgiko

    Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, όταν ο χρήστης άνοιξε τη συσκευή, το ολοκαίνουριο Pixel 2 του τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να “βρει έγκυρο λειτουργικό σύστημα”. Υπό κανονικές συνθήκες, κάθε Pixel έχει εγκατεστημένο φυσικά …Android.

    Χωρίς να βρίσκει κανένα λειτουργικό σύστημα, ο MAKES_PEOPLE_MAD κάλεσε την Google, η οποία του ζήτησε να στείλει το Pixel πίσω, ενώ συμφώνησε να του παραδώσει ένα νέο Pixel – προφανός με το λογισμικό Android εγκατεστημένο.

    Αυτή η ταλαιπωρία προφανώς δεν τον αποθάρρυνε να εγκαταλείψει το Pixel 2 εντελώς. Σε μια δήλωσή του, ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου είπε:

    “Αποφάσισα να πάρω ένα Pixel 2 γιατί γενικά δεν αγοράζω basic μοντέλα κινητών τηλεφώνων, αλλά η δουλειά μου είναι πολύ απαιτητική και πρέπει να είμαι σε θέση να κάνω πράγματα όπως έλεγχο σε χάρτες, κλήσεις, εύρεση τοποθεσίας και γραπτά μηνύματα ταυτόχρονα. Σκέφτηκα επίσης ότι ο Google Assistant μπορεί να φανεί χρήσιμος ενώ οδηγώ.”

    Η Google επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του χρήστη και δήλωσε ότι επιτεύχθηκε λύση στο πρόβλημά του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles