21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο! Χρήστης έκανε το Flappy Bird να τρέχει σε… ηλεκτρονικό τσιγάρο!

    Το Flappy Bird είναι σίγουρα ένα mobile game που όταν κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια περίπου προκάλεσε φρενίτιδα στους χρήστες smartphones, σε σημείο μάλιστα που ο δημιουργός του να… «τρελαθεί» και να το κατεβάσει από όλα τα mobile stores. Κατά καιρούς έχουμε δει το Flappy Bird να γίνεται port σε διάφορες συσκευές και συστήματα, όμως από ότι φαίνεται ο χρήστης που αποφάσισε να το μεταφέρει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο, μάλλον το… “τερμάτισε”!

    Flappy Bird (Large)

    Μπορεί να μοιάζει με πλάκα, αλλά ένας φανατικός φίλος του Flappy Bird (ο οποίος από ότι φαίνεται είχε τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο στη ζωή του) κατόρθωσε να ολοκληρώσει το port του Flappy Bird σε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά τον ατμοποιητή της συσκευής! Είναι γνωστό ότι πολλά ηλεκτρονικά τσιγάρα διαθέτουν ένα display, το οποίο συνήθως παρουσιάζει μία σειρά από χρηστικές πληροφορίες όπως για παράδειγμα είναι τα settings του e-τσιγάρου ή η μπαταρία που απομένει κ.ά. Ο fan λοιπόν του Flappy Bird κατάφερε να χωρέσει το παιχνίδι στο μικροσκοπικό αυτό display, με το game μάλιστα να είναι full playable! Όπως θα διαπιστώσετε και από το video που ανέβηκε στο YouTube, το αποτέλεσμα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, ενώ μάλιστα θα διαπιστώσετε ότι περιλαμβάνονται και οδηγίες για το πώς να προσθέσετε εσείς το γνωστό παιχνίδι σε ένα… ηλεκτρονικό τσιγάρο εάν βέβαια έχετε όρεξη για πειραματισμό και πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles