21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο! Εργοστάσιο της Samsung SDI τυλίγεται στις φλόγες στην Κίνα

    Αν το όνομα της Samsung SDI σας θυμίζει κάτι είναι γιατί η εταιρεία αυτή κατασκευάζει τις μπαταρίες του Galaxy Note 7 που ευθύνονται για το πρόσφατο φιάσκο, όπως αποκάλυψε η επίσημη έρευνα της Samsung τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώθηκαν πριν από λίγο καιρό. Οι μπαταρίες αυτές υπερθερμαίνονταν κάτι που οδηγούσε στην ανάφλεξή τους, και έκανε την εταιρεία να προχωρήσει στην ανάκληση των συσκευών και τελικά στην οριστική διακοπή της κυκλοφορίας.

    C4Hg1BNWYAQ1Qjc

    Η Samsung SDI κατάφερε να απασχολήσει ξανά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αυτή τη φορά εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο στη Κίνα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο άσχημα, καθώς εκπρόσωπος της εταιρείας στο Bloomberg ανέφερε ότι η φωτιά δεν επηρέασε τη διαδικασία παραγωγής καθώς συνέβη σε μια εγκατάσταση εναπόθεσης αποβλήτων και όχι σε εγκαταστάσεις παραγωγής. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν τι προκάλεσε την πυρκαγιά και αν σχετίζεται με μπαταρίες, ωστόσο η Samsung SDI την περιέγραψε ως μια φωτιά μικρής έκτασης.

    Σε κάθε περίπτωση, οι εικόνες που ανέβηκαν στο κοινωνικό δίκτυο Weibo της Κίνας δείχνουν μαύρους καπνούς να ξεπηδούν από τις εγκαταστάσεις της SDI. Υπενθυμίζουμε, ότι η Samsung ξεκαθάρισε ότι πρόκειται να λάβει πρόσθετα μέτρα για να μην συμβούν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά αναφλέξεων των συσκευών της. Το Bloomberge αναφέρει ότι έχει επενδύσει συνολικά 129 εκατομμύρια δολάρια πάνω στην ανάπτυξη πρόσθετων μέτρων και δικλείδων ασφαλείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles