21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο! iPhone 11 Pro επιβίωσε ένα μήνα βυθισμένο στον πυθμένα μιας παγωμένης λίμνης!

    H Apple είναι γνωστό ότι έχει επενδύσει σημαντικά στην αντοχή των νέων συσκευών της, εξαλείφοντας έτσι μια αδυναμία των παλαιότερων iPhone, τα οποία αποδεικνύονταν εύθραυστα σε περιπτώσεις κακομεταχείρισης. Παρόλα αυτά, τα νέα iPhone είναι σούπερ ανθεκτικά και αυτό αποδεικνύεται από την περίπτωση ενός iPhone 11 Pro, το οποίο κατάφερε να επιβιώσει στον πυθμένα μιας παγωμένης λίμνης για περίπου ένα ολόκληρο μήνα!

    H 50χρονή Angie Carriere θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλια της στην λίμνη Waskesiu που βρίσκεται στην περιοχή του Saskatchewan στον Καναδά (όπως αντιλαμβάνεστε τα νερά εκεί είναι τέρμα… παγωμένα). Την ώρα λοιπόν που με την παρέα της ψάρευε στα παγωμένα νερά, μια δυνατή ριπή ανέμου την έκανε να χάσει το iPhone της, το οποίο «βούτηξε» στη λίμνη. Στην αρχή απελπίστηκε και σκέφτηκε ότι το έχασε για πάντα (η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι έτσι θα σκεφτόμασταν). Παρόλα αυτά, ύστερα και από παρότρυνση των φίλων της αλλά και λόγω ότι ήθελε με κάποιο τρόπο να διασώσει τις φωτογραφίες της, πήρε την απόφαση να γυρίσει ένα μήνα μετά στον τόπο του εγκλήματος και να αναζητήσει το αγαπημένο της τηλέφωνο! Και πράγματι χρησιμοποιώντας ειδικά μηχανήματα κατάφερε τελικά να ανασύρει το iPhone 11 της από τον πυθμένα της θάλασσας και το πιο τρελό στην όλη ιστορία είναι ότι η συσκευή της άντεξε και λειτούργησε κανονικότατα! Αν και νομίζουμε ότι είχε την τύχη με το μέρος της, ωστόσο είναι εμφανές ότι η Apple πλέον έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη στην αντοχή των συσκευών της. Φυσικά, εσείς δεν χρειάζεται να το δοκιμάσετε στο… σπίτι, καθώς δεν έχουν όλη την ίδια τύχη όπως η πρωταγωνίστρια αυτής της συναρπαστικής ιστορίας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles