15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο πατέρας του Elon Musk έκανε παιδί με την 35χρονη θετή του κόρη

    Είναι γεγονός ότι η οικογένεια του Elon Musk βρίσκει πάντα τρόπους να απασχολεί τα μέσα, αφού δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να τη χαρακτηρίσει… συμβατική! Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι ο δισεκατομμυριούχος CEO της Tesla απέκτησε δίδυμα με μια γυναίκα στέλεχος σε εταιρεία του, περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα που καλωσόρισε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί του με την Grimes. Τώρα ο πατέρας του, Errol Musk, δήλωσε περήφανα σε συνέντευξή του στη “The Sun” ότι απέκτησε παιδί με την κατά 41 χρόνια μικρότερη θετή του κόρη Jana Bezuidenhout πριν από μερικά χρόνια.

     

    Ο Errol ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Jana για 18 χρόνια και το ζευγάρι είχε μαζί δύο παιδιά. H θετή κόρη του είναι σήμερα 35 χρονών και τη μεγάλωσε από τότε που ήταν τεσσάρων ετών, γι’ αυτό η είδηση ήταν σοκαριστική και για την ίδια την οικογένεια, αφού τα παιδιά του Errol θεωρούσαν τη Jana αδερφή τους. Σύμφωνα με τον Errol Musk, «βρισκόμαστε στη γη για να αναπαραγόμαστε», ωστόσο δεν είχε προγραμματίσει να κάνει άλλο παιδί με τη θετή του κόρη, η οποία και αρνήθηκε να σχολιάσει το περιεχόμενο της συνέντευξης. Είναι γνωστό πάντως ότι ο δισεκατομμυριούχος γιος του Elon δεν έχει σε εκτίμηση τον πατέρα του, αφού τον έχει χαρακτηρίσει απαίσιο άνθρωπο. Σύμφωνα με τη «The Sun», μόλις έμαθε ότι ο πατέρας του έκανε παιδί με τη θετή του κόρη «τρελάθηκε», αφού ούτε ο ίδιος μπορούσε να διαχειριστεί την πληροφορία!

    Διαβάστε επίσης:

    Panasonic: Νέο εργοστάσιο στο Kansas θα παράγει μπαταρίες για την Tesla (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles