15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο ρεκόρ! Fan του Spider-Man είδε το “No Way Home” 292 φορές

    Το Spider-Man: No Way Home αποτελεί την πιο επιτυχημένη κινηματογραφική παραγωγή για φέτος, αφού ο κόσμος που έσπευσε να δει τον Tom Holland στις αίθουσες θύμισε για πρώτη φορά μετά από χρόνια τις εποχές προ κορονοϊού. Στο box office η ταινία κατέχει σταθερά την πρώτη θέση, αφού ο δεύτερος υπερ-ήρωας, ο Batman, παρά το γεγονός ότι έχει φανατικό κοινό, δεν κατάφερε να αγγίξει αυτά τα επίπεδα.

    Κάποιοι φίλοι μάλιστα επισκέφτηκαν το σινεμά περισσότερες από μια φορές για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους Spider-Man. O Ramiro Alanis όμως, αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του, αφού έσπασε το ρεκόρ Γκίνες παρακολουθώντας στον κινηματογράφο το Spider-Man: No Way Home ούτε μία ούτε δύο, αλλά 292 φορές.

    Το ρεκόρ που κατέχει ο Alanis από τη Φλόριντα των Η.Π.Α. πλέον είναι αυτό των περισσότερων φορών που κάποιος έχει δει την ίδια ταινία σε αίθουσα, αφού για να πετύχει αυτό το νούμερο σε διάστημα 3 μηνών βρέθηκε μπροστά στην οθόνη για περισσότερες από 720 ώρες. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι τον ένα μήνα από τους 3 παρακολουθούσε την ταινία, την οποία όπως γίνεται κατανοητό έβλεπε πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

    Διαβάστε επίσης:

    5 ταινίες στο Vodafone TV που δεν πρέπει να χάσεις τον Απρίλιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles