15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο ρεκόρ για το Call of Duty: Modern Warfare 2! Έσοδα 1 δισ. δολάρια σε 10 μέρες

    Το Call of Duty: Modern Warfare II ήταν αναμενόμενο να αποτελέσει ένα από τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα της περιόδου. Το shooter sequel είναι μια από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες στην ιστορία του Call of Duty και το αποδεικνύει με νούμερα. Το παιχνίδι κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε έσοδα σε μόλις 10 μέρες από το ντεμπούτο του.

    Αυτή η πληροφορία αποκαλύφθηκε από το Business Wire, το οποίο αναφέρει το νέο ρεκόρ. Επιβεβαιώθηκε όμως και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Activision. Σημειώνεται ότι πριν από το Warfare ΙΙ, το Call of Duty: Black Ops II είχε καταφέρει να αγγίξει το 1 δισ. δολάρια σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημέρα κυκλοφορίας του.

    Η νέα άφιξη όμως αποτελεί το μεγαλύτερο άνοιγμα για το 2022 στην κατηγορία της ψυχαγωγίας. Εκτός από τα έσοδα που… ζαλίζουν, σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι παίκτες υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον τίτλο και φαίνεται να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Το Call of Duty πράγματι αποτελεί φαινόμενο, όμως το ρεκόρ του Grand Theft Auto V δύσκολα θα το ξεπεράσει, αφού το παιχνίδι έφερε στα ταμεία 1 δισ. δολάρια μέσα σε μόλις τρεις ημέρες.

    Διαβάστε επίσης:

    Εξακολουθεί να γράφει ιστορία το GTA 5! Ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 170 εκατ. αντίτυπα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles