19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Εξακολουθεί να γράφει ιστορία το GTA 5! Ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 170 εκατ. αντίτυπα

    Η Take-Two Interactive με πρόσφατη οικονομική αναφορά έδωσε στη δημοσιότητα τα κέρδη της για το τετράμηνο που τελειώνει στις 30 Σεπτέμβριο του 2022, αποκαλύπτοντας τις πωλήσεις των κορυφαίων της franchises.

    Το Grand Theft Auto είναι το best-selling franchise της Take-Two με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 385 εκατ. αντίτυπα και αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα brands στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, σύμφωνα με την Take-Two. Ειδικά το Grand Theft Auto V πούλησε πάνω από 170 εκατ. αντίτυπα και αποτελεί το best-selling game των τελευταίων 10 ετών στις ΗΠΑ, με βάση τον αριθμό αντιτύπων αλλά και την αξία των πωλήσεων σε δολάρια. Επίσης, το παιχνίδι έπιασε το 1 δις. δολάρια σε πωλήσεις στη λιανική γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορία ψυχαγωγίας στην ιστορία.

    Η σειρά Red Dead Redemption με μόλις δύο κυκλοφορίες έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως. Το Red Dead Redemption 2 ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 46 εκατ. αντίτυπα και είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος τίτλος στις ΗΠΑ τα τελευταία 5 χρόνια.
    Τέλος, το NBA 2K πέτυχε πωλήσεις της τάξεως των 130 εκατ. αντιτύπων παγκοσμίως, αποτελώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους τίτλους μπάσκετ.

    Διαβάστε επίσης:

    “Φλερτάρει” με την ιδέα μεγάλου John Wick video game η Lionsgate

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles