14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Απίστευτο ρεκόρ! Speedruner τερμάτισε το Elden Ring σε λιγότερο από 3 ώρες

    Το Elden Ring της FromSoftware αποτελεί έναν τίτλο που η κοινότητα των gamers υποδέχτηκε με ενθουσιασμό, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις πωλήσεις που σημείωσε από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του.

    Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού όμως είναι ο υψηλός (σχεδόν σαδιστικός) βαθμός δυσκολίας, που έχουμε δει σε όλα τα games της κατηγορίας souls. Ένας παίκτης όμως κατάφερε να πετύχει ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα, τερματίζοντας το Elden Ring σε λιγότερο από 3 ώρες.

    Πρόκειται για τον youtuber niko bellic, o οποίος πραγματοποίησε ένα από τα πρώτα no death speedruns σε χρόνο ρεκόρ. Φυσικά, δε μιλάμε για κάποιον που «επένδυσε» σε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού, αφού όπως είναι λογικό απέφυγε τα περισσότερα bosses, παίζοντας τα κομμάτια που είναι τελείως απαραίτητα για να φτάσει στον τερματισμό. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό επίτευγμα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν έχασε ούτε μία φορά.

    Μπορείτε στη συνέχεια να παρακολουθήσετε το σχετικό video:

    Διαβάστε επίσης:

    World Of Warcraft: Νέο expansion θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles