18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    World Of Warcraft: Νέο expansion θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο

    Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που η Blizzard κυκλοφόρησε το Shadowlands για το MMORPG World of Warcraft. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο expansion του παιχνιδιού. Για όσους αναμένουν με ανυπομονησία, τα νέα είναι καλά, αφού έχουμε μερικές καινούριες πληροφορίες.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Blizzard, το επόμενο expansion για το World of Warcraft θα ανακοινωθεί στις 19 Απριλίου. Δε γνωρίζουμε και πολλά προς το παρόν, αφού το μόνο που έγινε γνωστό είναι η ημερομηνία.

    Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει:

    “Στις 19 Απριλίου, η ομάδα ανάπτυξης του World of Warcraft θα αποκαλύψει το επόμενο expansion. Ανυπομονούμε να σου δείξουμε αυτό που ετοιμάζουμε και το που θα σε πάνε στη συνέχεια οι περιπέτειες στο Azeroth. Μέχρι τότε, ελπίζουμε να απολαμβάνεις το Eternity’s End και το τελευταίο κεφάλαιο του Shadowlands”.

    Προσεχώς μάλιστα αναμένουμε από την Blizzard να αποκαλύψει και το Warcraft παιχνίδι που θα έρθει στις mobile συσκευές, αλλά αυτό θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Electronic Arts: Αφαιρεί την εθνική ομάδα της Ρωσίας από το «FIFA 22» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles