16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο! Σκότωσε τον φίλο του για μια διαφωνία στο Diablo II

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πρόσφατα στην Αμερική, με αφορμή μια διαφωνία στο Diablo ΙΙ, που έγινε η αιτία να πέσει ένας νέος άντρας… νεκρός. Συγκεκριμένα, ο Joshua G. Spellman στις 17 Δεκεμβρίου κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον 34χρονο Andrew Dickson, φίλο του για 26 χρόνια. Ο λόγος… ένας καβγάς κατά τη διάρκεια του Diablo που έπαιζαν μαζί.

    Οι δύο άντρες βρίσκονταν σε χωριστά μέρη, στην ίδια όμως ιδιοκτησία, και έπαιζαν με έναν τρίτο άντρα, επικοινωνώντας με headset. Ο Dickson έγινε έξαλλος όταν ένας τυχαίος παίκτης μπήκε στο παιχνίδι και έκλεψε ένα πολύτιμο αντικείμενο, που το party δεν είχε προλάβει να μαζέψει. Το παιχνίδι έπρεπε να είναι private αλλά δεν ήταν, με αποτέλεσμα ο Dickinson να αρχίσει να βρίζει και να καταριέται το φίλο του.

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Spellman στις Αρχές, μετά από 5 περίπου λεπτά καβγάδων, είπε στον Dickson ότι πρέπει να ηρεμήσει αλλιώς θα τον πυροβολήσει. Έτσι και συνέβη. Θολωμένος από τις βρισιές του φίλου του, πήρε το όπλο που είχε δίπλα στον υπολογιστή, μετακινήθηκε στο χώρο που βρισκόταν ο συμπαίκτης του και τον σκότωσε. Πυροβόλησε στο στήθος το Dickson, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

    Οι Αστυνομικοί του έκαναν την απλή ερώτηση: “Γιατί είχες όπλο μέσα στο δωμάτιο σου”; Η απάντηση ήταν επική: «Γιατί όχι! Εδώ είναι Αμερική».

    Διαβάστε επίσης:

    Το μεγαλύτερο expansion στην ιστορία του Assassin’s Creed ανακοίνωσε η Ubisoft (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles