18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το μεγαλύτερο expansion στην ιστορία του Assassin’s Creed ανακοίνωσε η Ubisoft

    Με ένα νέο trailer ανακοίνωσε η Ubisoft το Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, ένα expansion που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου 2022 για PS5, PS4 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, Google Stadia και Amazon Luna.

    Η επέκταση του Dawn of Ragnarok

    Όπως περιγράφεται, πρόκειται για το πλέον φιλόδοξο expansion στην ιστορία του franchise. Ο Eivor πρέπει να αποδεχτεί τη μοίρα του ως Odin, που σύμφωνα με τη νορβηγική μυθολογία είναι ο θεός του πολέμου και της σοφίας.
    Η Ubisoft αναφέρει ότι το Dawn of Ragnarok είναι το μεγαλύτερο expansion που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Προσθέτει περίπου 35 ώρες παιχνιδιού και μια νέα περιοχή που θα έχει μέγεθος όσο το 1/3 της Αγγλίας. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση, αυτή τη φορά ο Eivor θα πάρει τον ρόλο του Odin για να εκπληρώσει το πεπρωμένο ως ο Allfather του βασιλείου Svartalfheim. Το Dawn of Ragnarok θα εισαγάγει νέα στοιχεία στη μάχη που έχουν ήδη καθιερωθεί στο βασικό παιχνίδι Assassin’s Creed Valhalla.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    HALO TV series: Έσκασε το πρώτο trailer και μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles