21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο στατιστικό! 9 στους 10 Αμερικανούς έφηβους έχουν στην κατοχή τους iPhone!

    Είναι γνωστό ότι επί Αμερικανικού εδάφους τα iPhone της Apple κυριαρχούν εδώ και χρόνια. Άλλωστε, αποτελώντας ένα προϊόν που φέρει τη σφραγίδα: “made in USA” (ασχέτως εάν τα περισσότερα parts της συσκευής κατασκευάζονται στη Κίνα), αν μη τι άλλο καταφέρνει να «μιλήσει» στις καρδιές των Αμερικανών καταναλωτών. Μάλιστα, ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, είναι ότι βάσει έρευνας οι Αμερικανοί teenagers ψηφίζουν «δαγκωτό» iPhone, καθώς υπολογίζεται ότι ένα ποσοστό της τάξης του 87% έχει στην κατοχή του το smartphone της Apple. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δεδομένα της έρευνας, τα νούμερα των εφήβων που έχουν iPhone… διπλασιάστηκαν σε σύγκριση με πριν από δέκα χρόνια!

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα πολύ ενδιαφέρον δεδομένο που προέκυψε από την εν λόγω έρευνα είναι ότι 88% των teenagers σκέφτονται (και θα ήλπιζαν), το επόμενο smartphone τους να είναι iPhone, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει τεράστια πίστη στο brand. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι ερωτηθέντες, ένα από τα πράγματα που τους τραβάει περισσότερο είναι το «οικοσύστημα» της Apple. Και όλα αυτά από τη στιγμή που οι τιμές των «μεγάλων» high-end iPhone έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια την ανιούσα (ασχέτως των περισσότερων επιλογών στα συμβόλαια τα παλαιότερα χρόνια δεν υπήρχε iPhone που να ξεπερνάει τα 1000$ όπως συμβαίνει τώρα). Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω και βλέποντας το πως η νέα γενιά αποθεώνει κάθε νέα Mobile συσκευή της Apple, το μόνο σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον στην αγορά των Η.Π.Α θα παίζει για πολλά χρόνια ακόμη χωρίς αντίπαλο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles