13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Απίστευτο! Streamer βοήθησε κατά λάθος ληστή να διαφύγει “αγκαλιά” με τα κλοπιμαία

    Ευτράπελα περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά στον καθένα μας και ο streamer Esfand δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο εν λόγω κύριος περπατούσε ανέμελα μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο στο Σαν Φρανσίσκο, όταν βοήθησε κατά λάθος στη διαφυγή ενός κλέφτη, τη στιγμή που τον καταδίωκαν.

    Πιο συγκεκριμένα, καθώς έφευγε από ένα κατάστημα εν μέσω streaming, ο Esfand κράτησε ευγενικά την πόρτα ανοιχτή για να περάσει ένας άνδρας που μεταφέρει ένα tablet και μια μεγάλη τσάντα. Τον άνδρα, βέβαια, ακολουθούσαν δύο άντρες της ασφαλείας, για τους οποίους ο Esfand κράτησε επίσης την πόρτα ανοιχτή.

    Μόλις ο πρώτος άνδρας βγήκε από το κτίριο, οι δύο φρουροί σταμάτησαν και συζήτησαν για λίγο. Στη συνέχεια, άρχισε το κυνηγητό και οι φωνές: «Πιάστε τον! Έκλεψε έναν ολόκληρο υπολογιστή».

    Ο Esfand συνειδητοποιεί τι συνέβη και ακούγεται να λέει: «Ω, γαμώτο! Μόλις κράτησα μια πόρτα ανοιχτή για έναν κλέφτη; Ω θεέ μου».

    Αρκετά ήταν τα σχόλια στα Social που ακολούθησαν της αντίδρασης του Esfand, καθώς οι χρήστες αστειευόμενοι τον θεώρησαν συνένοχο στο έγκλημα.

    Ένας χρήστης του Reddit αστειεύτηκε: «Κράτησε επίσης την πόρτα ανοιχτή για την ασφάλεια, ώστε να ακυρωθεί η πρώτη πράξη».

    Διαβάστε επίσης: Instagram: Έρχονται διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles