19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτα shots με Go Pro κάμερες (photos & video)

    Πάντα αναρωτιόσασταν με ποιον τρόπο θα μπορούσατε να απαθανατίσετε τις πιο… “action” στιγμές της ζωής σας. Κι ύστερη ήρθαν οι Go Pro και τέτοιοι προβληματισμοί πέρασαν μία για πάντα στο παρελθόν.

    Όσο extreme κι αν είναι η ζωή σας, η Go Pro μπορεί να κρατήσει για πάντα στη μνήμη σας τις στιγμές που περνάτε: είτε σας αρέσει η ποδηλασία, το surfing, το σκι ή οι πτώσεις με αλεξίπτωτο είτε κάθε άλλη extreme δραστηριότητα, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις μοναδικές αυτές κάμερες, για να απαθανατίζετε τις πιο σπάνιες στιγμές της ζωής σας.

    Ο Nick Woodman, ιδρυτής της εταιρείας, αναφέρει ότι εμπνεύστηκε τις μηχανές αυτές μετά από ένα ταξίδι του για surfing στην Αυστραλία, όπου διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να έχει καλές φωτογραφίες με εξοπλισμό ποιότητας σε προσιτή τιμή. Και ό,τι ακολούθησε είναι ιστορία…

    Η εταιρεία, που πριν λίγες μέρες, παρουσίασε το κορυφαίο της μοντέλο Go Pro HD Hero 3 με Wi-Fi, έδωσε στη δημοσιότητα ένα 5-λεπτο video που θα σας κάνει να ζήσετε μαζί του τη δράση των συμμετεχόντων και να θέλετε να μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι. Δείτε το, αφού πρώτα απολαύσετε κάποιες από τις πλέον συγκλονιστικές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με μία Go Pro από αθλητές και fans των φωτογραφικών της εταιρείας. Αυτή είναι ζωή!











    Πηγή: Bored Panta

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles