19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΑΠΙΘΑΝΟ! Διέρρευσε τo νέο prototype smartphone της TCL που διαθέτει συρόμενο expandable display!

    Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες σχεδόν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές smartphones έχουν επενδύσει σε καινοτόμα σχεδιαστικά concepts, τα οποία έχουν ως στόχο τους να αλλάξουν τη μορφή των smartphones όπως την γνωρίζουμε εδώ και τόσο καιρό. Αναμφίβολα, τα foldable smartphones (αναδιπλούμενα) τείνουν να γίνουν το πιο hot trend της βιομηχανίας (ως γνωστόν η Huawei, η Samsung και η Motorola έχουν ήδη κάνει τις κινήσεις τους στο συγκεκριμένο πεδίο), ωστόσο κι άλλες εταιρείες φαίνονται διατεθειμένες να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι! Μια από αυτές είναι και η TCL, η οποία με το δικό της prototype smartphone από ότι φαίνεται επιθυμεί να βάλει δύσκολα στους ανταγωνιστές της!

    Αυτό συμβαίνει γιατί το δικό της concept phone (το οποίο θα παρουσιαζόταν στο MWC 2020 της Βαρκελώνης σε μία ειδική press conference, η οποία δυστυχώς ακυρώθηκε όπως και η υπόλοιπη έκθεση), δεν δείχνει να ακολουθεί τη γνωστή αναδιπλούμενη λογική, αλλά έρχεται με συρόμενο expandable display. Σύμφωνα με τη διαρροή που βγήκε πριν λίγο στον αέρα από το CNET ο χρήστης του εν λόγω concept smartphone της TCL θα μπορεί να εκτείνει «συρταρωτά» το display, όπως ακριβώς όταν ανοιγοκλείνουμε το συρτάρι του γραφείου μας. Με αυτόν τον τρόπο, το smartphone μας θα μεταμορφώνεται σε tablet χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη ενός μηχανισμού αναδίπλωσης. Αν και δυστυχώς σε αυτή τη φάση δεν έχουμε την παραμικρή πληροφορία, για τα tech specs της συγκεκριμένης συσκευής και για το πώς ακριβώς θα δουλεύει, παρόλα αυτά αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση πολύ σύντομα (ή ένα μελλοντικό event) από τη στιγμή που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το εν λόγω prototype θα έκανε την εμφάνιση του στο ακυρωθέν MWC 2020.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles