15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Απίθανο σενάριο η 2η σεζόν του “Cyberpunk Edgerunners”

    Νέα πνοή έδωσε στο Cyberpunk 2077 η anime σειρά του Netflix Cyberpunk Edgerunners, αφού το κοινό την υποδέχτηκε θερμά παίζοντας παράλληλα και το game από το οποίο εμπνεύστηκε. Ο πρώτος κύκλος έχει ολοκληρωθεί και οι fans ήλπιζαν σε μια ενδεχόμενη 2η σεζόν. Τα νέα όμως δεν είναι ευχάριστα, αφού το να δούμε έναν ακόμα κύκλο στις οθόνες φαντάζει σχεδόν απίθανο σενάριο. Ο παραγωγός του Cyberpunk Edgerunners (και manager της CD Projekt Red την Ιαπωνία) Satoru Honma επιβεβαίωσε ότι το anime έχει ολοκληρωθεί.

    Σε σχετική συνέντευξη ανέφερε ότι η 2η σεζόν δε βρίσκεται υπό ανάπτυξη, δηλώνοντας: “Προσωπικά θα ήθελα να συνεχίσω να συνεργάζομαι με ιαπωνικά στούντιο για την παραγωγή περισσότερων anime στο μέλλον, εν μέρη επειδή έχουμε λάβει πολύ καλά σχόλια. Ωστόσο, για να είμαστε ξεκάθαροι, το Cyberpunk: Edgerunners σχεδιάστηκε ως αυτόνομο έργο, επομένως δεν υπάρχει κάτι για μία 2η σεζόν. Ακόμα κι αν μπορούσαμε να φτιάξουμε περισσότερα anime στο μέλλον, δεν ξέρω αν θα ήταν η 2η σεζόν του Edgerunners ή κάτι τελείως διαφορετικό”.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Παλάτι σε… κρίση! Κυκλοφόρησε το trailer για την 5η σεζόν του Crown (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles