23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το Παλάτι σε… κρίση! Κυκλοφόρησε το trailer για την 5η σεζόν του Crown

    Το περιμέναμε καιρό. Το πρώτο επίσημο trailer για την 5η σεζόν του Crown όμως είναι επιτέλους εδώ! Λίγο καιρό μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, η δημοφιλής σειρά του Netflix ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες, παρουσιάζοντας μια περίοδο που σημάδεψε τη μοναρχία στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξαιτίας των απανωτών σκανδάλων. Η δεκαετία του ’90 έφερε τα πάνω κάτω στο παλάτι. Ο Κάρολος πιέζει τη βασίλισσα για να πάρει διαζύγιο, τα ΜΜΕ δεν αφήνουν σε ησυχία τη Νταϊάνα και ξεκινούν οι μεγάλες αποκαλύψεις μέσα από το βιβλίο που δημοσιεύει η πριγκίπισσα. Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ εμφανίζεται στο πλάνο, προσπαθώντας να εντάξει το γιο του Ντόντι στους κόλπους των γαλαζοαίματων και ο Οίκο του Ουίνδσορ δείχνει να ταλανίζεται.

    Σίγουρα περιμένουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα σεζόν, η οποία θα καταλήξει στον πρόωρο θάνατο της Νταϊάνα. Η νέα σεζόν του «Crown» θα παρουσιάζει τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας, πριν από τον θάνατό της στο Παρίσι, κάτι που φαίνεται να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Μπάκιγχαμ.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε νέο τραγούδι των Queen με φωνητικά από τον Freddie Mercury (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles