24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Απλήρωτο αφήνει το… νοίκι του Twitter ο Elon Musk

    Ο CEO της Tesla, της Space X και πλέον του Twitter Elon Musk είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, όπως όλα δείχνουν όμως, αφήνει απλήρωτα τα… ενοίκια τα κεντρικά γραφεία του Twitter προκειμένου να “νοικοκυρέψει” τα οικονομικά του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Musk επέλεξε να μην πληρώνονται τα ενοίκια στα γραφεία που διατηρεί η εταιρεία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των κεντρικών της γραφείων στο Σαν Φρανσίσκο.

    Τα γραφεία που φιλοξενούν το Twitter ανήκουν στην εταιρεία California Property Trust, η οποία έκανε γνωστό ότι κινείται πλέον νομικά εναντίον του Twitter για οφειλές ύψους 136,250 δολαρίων. Οι δικηγόροι της μάλιστα έστειλαν εξώδικο στην πλατφόρμα αναφέροντας ότι αν δεν καταβάλει το ποσό εντός των επόμενων πέντε ημερών θα προχωρήσει τις διαδικασίες έξωσης. Σημειώνεται ότι ο Musk έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές τα οικονομικά του Twitter… “μπάχαλο”, αναφέροντας ότι η πλατφόρμα, όταν την ανέλαβε, βρισκόταν στο χείλος της πτώχευσης. Ο κροίσος φέρεται να παίρνει δραστικά μέτρα, προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση, μεταξύ των οποίων είναι και η “στάση” πληρωμών σε οτιδήποτε αφορά το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    Διαβάστε επίσης:

    47 χρόνια νηφάλιος ο Anthony Hopkins – Το μήνυμά του στο Instagram (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles