17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποχαιρέτα τον charger που χάνεις… Χωρίς φορτιστή και το Xiaomi Mi 11!

    Πολλοί είναι οι users, οι οποίοι είναι λογικό να μην αισθάνονται και ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από την απόφαση ορισμένων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, να μην συμπεριλαμβάνουν φορτιστή στη συσκευασία των ναυαρχίδων τους. Apple και Samsung έκαναν την αρχή και τώρα έρχεται και η σειρά της Xiaomi να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. 

    Όπως έγινε γνωστό, τo Xiaomi Mi 11 για το οποίο θα γνωρίζουμε περισσότερα μέσα σε λίγες ώρες, καθώς επίκειται η επίσημη ανακοίνωση του δεν θα περιλαμβάνει φορτιστή στο κουτί του. Αυτό ανέφερε επισήμως ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, ο οποίος τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο η Xiaomi θέλει να αφήσει το δικό της στίγμα σε ότι έχει να κάνει με την προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας έτσι το “αποτύπωμα” της κινεζικής εταιρείας παγκοσμίως. Ο κ. Lei Jun στο σχετικό post ανέφερε ότι αντιλαμβάνεται και κατανοεί τη δυσαρεσκεία των χρηστών, παρόλα αυτά δεν υπάρχει άλλη λύση, καθώς η προστασία του περιβάλλοντος προέχει. Εκτός από τα παραπάνω, στο ίδιο post ο ιθύνων νους της Xiaomi αποκάλυψε και μια σειρά από τεχνικά χαρακτήριστικά για τη νέα ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας, καθώς θα περιλαμβάνει: 108MP camera, Supera AMOLED οθόνη, HDR10+ και ηχεία ρυθμισμένα από την Harman Kardon. Για να δούμε λοιπόν τι θα δούμε… 

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles